Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj ve spolek,

řeším problém, že mi auto asi jede na 3 válce, na palubovce svítí "vrtulník", auto jede v nouzovém režimu a škube celý motor. Začátkem týdne musím do servisu. Nejdříve chci ještě sám vyměnit všechny zapalovací svíčky a pak se uvidí... Dneska jsem sundal kryt motoru a zjistil jsme, že je zlomená odvzdušňovací hadice víka hlavy válců 03C 103 558 tu jsem prozatím spojil a zalepil páskou. Dále jsem objevil, že je prasklý konektor od vysokotlakého čerpadla (ale držel po hromadě, šli vidět skrz prasklinu vodiče, tak jsem to stáhnul také páskou. Jde koupit jen prasklý díl viz. obrázek a vyměnit nebo  se to mění jako komplet? Díky za reakce.

0-02-05-ede2d90d63f929cf9db95a3b724ffebbba0fecec3344a95f4f999251c7dfff59_full.jpg

0-02-05-40854fc6cd147c8f3c1cb537c33aff08789f5d9e2b23bcbaaf3f93799aa4dfd6_full.jpg

Stejne se to chovalo otcovi, mel spatnou jednu zapalovaci civku. Cislo valce bylo zaznamenane v diagnostice. Tu hadicku mel zlomenou taky. Nemela na to vliv.

• Autor

Vyměnil jsem zapalovací cívku na druhém válci a motor již pracuje správně... Má smyl preventivně měnit všechny??? mám najeto 117 tis...

Ja bych to zatim nemenil. Kdyby brzy odesla dalsi, uz bych asi vymenil i zbyvajici 2, ale ted bych to jeste neresil.

• Autor

Vyměnil jsem k tomu ještě všechny svíčky (už byly na hraně) a na bral 100 oktanový benzín... a motor akceleruje a jede mnohem lépe. 

Oprava stála 950 Kč = svíčky BOSCH 4ks - 350kč + zapalovací cívka BOSCH (made in Turkey) 600 Kč. 

Prasklý konektor bych chtěl něčím slepit, ale lepidlo by nemělo být asi vodivé, když jsou tam vodiče..... Máte nějaký tip na vhodné lepidlo?

mám najeto cca 135tkm a vyměnil jsem už tři cívky. teď jsem nedávno byl na fabia vrakovišti a koupil jetou za kilo jako nahradní do auta kdyby něco. lil jsem taky 98 nebo 100 a ted´  VIF super aditiv benzin do 95 a taky je to dobrý.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.