lachym007 Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Ahoj. Mám žádost o radu. Fabie mi z ničeho nic začala neskutečně žrát olej a bíle kouřit. Spotřeba oleje tak 0,5l na 500km. Mám najeto 240t km. Jinak jsem si ještě všiml, že když při nastartovaném motoru odšroubuji víčko na ventilovém víku na nalévání oleje, tak mi to to víčko přicucává - jako by tam byl podtlak. Neví někdo co by to mohlo být za problém. Do této doby jsem jezdil bez dolévání oleje od výměny k výměně. Olej měněn po 15000 10w40. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Máě KO stírací pístní kroužky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachym007 Vloženo 1. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Opotřebování stíracích kroužků by se projevovalo určitě delší dobu a né ze dne na den. Olej kontroluju pravidelně a vím, že spotřeba oleje až do tohoto týdne skoro žádná. Od výměny k výměně oleje to bralo tak 0,75l při výměně po 15tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Mohl prasknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachym007 Vloženo 1. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2017 A ten podtlak ve ventilovém víku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Aj ja si myslím, že to bude krúžkom, prípadne pri takejto náhlej zmene či nemáš aj poškriabaný od toho krúžku valec. Ja mám 235tkm a olej to nežere akurát klepe piest ale zatiaľ v norme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.