Martin gs Vloženo 1. leden 2017 Vloženo 1. leden 2017 Ahoj fabia 1.2 htp 40kw nejde pres 4000otacek za jizdy ani na miste. Diagnostika hlasi chibu neco jako klamny signal na prvnim valci nebo tak neco. Uz jsem udelal snad vse a ne a ne nato prijit. Rozvody, zdvihatka, snimac vacky, kat hlava komplet. Tak co stim??? Citovat
Malta Vloženo 2. leden 2017 Vloženo 2. leden 2017 určitě by to chtělo přesné znění chyby, ale nečetl jsem nic o prohození cívek, zda se chyba přesune na jiný válec (pak by stačila jen výměna vadné cívky). K tomu výčtu, znamená to že jsi dělal nové rozvody, zdvihátka, výměna snímače, repas hlavy a katu? Citovat
cosby Vloženo 2. leden 2017 Vloženo 2. leden 2017 Trošku chaotické opravy.Co píše diagnostika? Citovat
Martin gs Vloženo 2. leden 2017 Autor Vloženo 2. leden 2017 diagnostika ted píše obvod snímaše polohy vačkoveho hřídele - příliš nízký signál - přerušovaný. udělal jsem opravdu snad vše a ted jsem skusil smazat chibu udělal jsem test elektroniky jen rele palivoveho čerpadla a elektomagnetický ventil cističe s aktivním uhlím a najednou to jelo normálně,ujel jsem asi 30km pak jsem vip motor a hned zas nastertoval a opjet to same... ale když to jelo tak bez chibi... Citovat
Martin gs Vloženo 2. leden 2017 Autor Vloženo 2. leden 2017 kat je novej hlava po repasi nove čidla vačky i kliky zdvihátka rozvody měřil jsem komplet el. svazek v motoru zapalovací cívky jsem dával jiný,lambda sondy jsem dával jiný. čistil jsem klapku udělal základní nastavení a pořád nic Citovat
Martin gs Vloženo 2. leden 2017 Autor Vloženo 2. leden 2017 jo a když to dojde na 4000 otaček tak se to chová skoro jako omezovač Citovat
cosby Vloženo 2. leden 2017 Vloženo 2. leden 2017 může to dělat snímač vačky-pokud ti to píše pořád.Buď on,nebo kabeláž od něj do ecu Citovat
Martin gs Vloženo 2. leden 2017 Autor Vloženo 2. leden 2017 Snimac jsem menil. Co je ecu?? Kabelaz jsem meril a vse OK. Citovat
cosby Vloženo 2. leden 2017 Vloženo 2. leden 2017 řídící jednotka motoru.Musíš změřit kabely od čidla do ŘJ motoru Citovat
Martin gs Vloženo 2. leden 2017 Autor Vloženo 2. leden 2017 To jsem delal. Meril jsem komplet Kabelaz. Ale je mi divny proc to fungovalo kdyz jsem udelal diagem test cerpadla a toho aktyvniho uhli. Muze to mit to uhli neco spolecnyho stim ze to nejde pres 4000otacek?? Citovat
cosby Vloženo 2. leden 2017 Vloženo 2. leden 2017 aktivní uhlí určitě né,čerpadlo možná.podívej se na sací koš jestli není zasraný a vyměň filtr paliva Citovat
Martin gs Vloženo 2. leden 2017 Autor Vloženo 2. leden 2017 No taky me to napadlo ale tomu davam tu nejmensi nadeji. Skusim to a dam vjedet. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.