vitass94 Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Zdravím,sem tu novej a nikde neco podobného za tema nenasel, Dostal sem fabii 1.2 htp 40kw 4/2004 66 600km a od motoru jde strašný rachot , čim by to mohlo být ? Nevíte někdo? WP_20161219_004.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swift Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 podpalene ventily, moje video spred par rokov s tym istym motorom: https://www.youtube.com/watch?v=c7yFMbMUlb4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Kolik jste dávali za opravu? Mám blbé tušení, že mě to čeká taky... nastává dilema, zda s tím něco dělat nebo se auta zbavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) Co vím a co jsem se ptal, tak pouze ventily 10-15K, i s přektoužkováním 15-20K. Samozřejmě né v ŠA, tam počítej 2x až 3x tolik... EDIT: Odstraněn automaticky doplňovaný podpis z mobilu :/ Editováno: 7. Únor 2017, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Uff... dobrý, myslel jsem si, že mě chce mechoš natáhnout a dle všeho je to normální cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.