Publikováno Leden 10, 20178 r Dobrý den chtěl bych se zeptat zda-li se má tlačítko deakttivace ASR rozsvítit jako třeba vyhřívání zadního skla? Auto už máme pár let, ale do této zimi jsme nepotřebovali deaktivovat....
Leden 10, 20178 r Pár krát som ho už skúšal, ale teraz si ma dostal, zdá sa mi že svieti a na palubovke svieti ikona deaktivácie.
Leden 10, 20178 r Autor Přišlo by mi to logické, auto už bohužel po záruce nevíte, jak to podsvícení je řešené technicky?
Leden 10, 20178 r A když ho zmáčkneš, rozsvítí se? Deaktivaci ASR signalizuje svítící kontrolka v přístrojovém štítu.
Leden 10, 20178 r Autor V budících svítí asr off. Bude pravděěpodobně problém jen v tom případném podsvětlení. Upraveno Leden 10, 20178 r od Černohorák
Leden 10, 20178 r Tak je to podle mě OK. Výhřev zadního okna totiž nemá žádnou jinou kontrolku, jen to oranžové podsvícení tlačítka. Zatímco ASR má právě kontrolku v přístrojovém štítu.
Leden 10, 20178 r Tak tu kontrolku snad na přístrojovce je vidět, ne? Zatímco to tlačítko je utopené dole...
Leden 10, 20178 r Autor Tak ale právěže, to že to je off to svítí jen když by to mělo působit to ASR.
Leden 11, 20178 r Po vypnutí ASR svítí kontrolka na štítu ( po celou dobu vypnutého ASR ), která tě upozorňuje právě na to, že je ASR vypnuto, aby jsi s tím počítal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.