Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Bavime se o klasickem, za priplatek AAC. To by davalo smysl.

Proc ma tu cenovku jakou ma? Co je tak draheho na pacce s cudlikem navic a sw, ktery drzi plyn na zvolenou rychlost?

O vyrobni cenu prece nejde.

.

Upraveno od Lukason

Active a Ambient tempomat nemusí mať, to beriem, ale Style by si to už zaslúžila. Ak by niekomu bola vysoká cena, nech si kúpi lacnejší Ambient. Elektrické sklápanie späťákov alebo vyhrievanie čelného skla by tiež mohla byť aspoň príplatková výbava. Ja by som si za tieto dve položky určite priplatil, ak by ponúkali..

Tmavší topaz mi pripadal krajší.... ale uvidíme v reáli..

Upraveno od brrrrm

zase se dohadujete nad něčím co nezměníte.

Zbytečné příspěvky.

Ja som spokojný mam Style Tour de France a všetky fičúrky k tomu.

Treba si len vybrať čo chce človek. Ja by som ocenil druhé tesnenie dverí.

Ono by stačilo, kdyby jim ta výbava fungovala a nabízeli jen to, co funguje. Takhle si nechávají platit za, s prominutím, "sračky". :)  Pardon za OT.

Dnes jsem si byl převzít auto na salonu,

v motorizaci 1.2 TSI již pouze skladovky...

objednat již nejdou.

Hlavně by se slušelo vrátit se k normálnímu ovládání předních oken. Jako držet čudlík furt jak k...t je pro mě ubíjející

Lepší, než točit klikou :D

Ja by som veľmi rád držal čudlík, aby sa stiahli/vytiahli okná.. ale ten čudlík by mal byť na diaľkovom na kľúči alebo ešte senzor na kľučke dverí.. :D

Ale to už sme asi dosť v utopickom OT....

Upraveno od brrrrm

Lepší, než točit klikou [emoji3]

Ještě že všichni nejsou jako ty, to bychom lezli ještě po stromech[emoji23]

na MR2018 sice ještě neběží webový konfigurátor, ale u dealerů jde auto už objednat

tak vypada, ze konfigurator se uz chysta. vcera jsem se dival a chybi v nem fabie a na strance modelu odkaz na ceniky hazi stranky v maintance modu. Uvidime jak dlouho jim to potrva, mam pocit, ze loni to bylo skoro 14 dni.

jj konfigurator nefungoval uz nekdy minuly tyden ct/pa na fabky a rapidy...

Ten slovenský funguje, ale ide vybrať iba motory MPI a TDI.

A v německém jsou stále 1.2 TSI...

• 2 týdny později...

tak zatim nahrubo bez konfiguratoru to je +/- plichta.

• ale vyresilo mi to problem se SUNSET a folie. predchozi pakety ho mely, ted je jen za priplatek. takze jelikoz premyslim o silnejsim zatmaveni vzadu (ted mam jen SUNSET) tak pro me vyhoda.
  • smartlink+ vypada ze pujde i se swingem (nemusi byt asi bolero?)
  • radio a tel na volantu? nevim zda to bude v cene nebo jen za priplatek
  • tempomat v packetu zni fajn, ale otazkou pokud budu chtit ACC, zda tim si nezablokuji paket.

Tak jsem byl dneska nahodou v AS s otcem a bavil jsem se s prodejcem. A udajne se chysta od KT24 zruseni Trade-in bonusu na FIII. Tak uvidime zda si to Skodovka nerozmysli. Bo to je defakto pak zdrazeni o 10000.

Neviem, či si niekto objedná tie mechanické okná, keďže už Active má paket Plus za smiešnych 199€, kde je okrem klímy aj elektrika vpredu, či centrálne s diaľkovým.

Inak, zmeny v slovenskom cenníku takmer žiadne, akurát pridali paket Style Comfort s parkovacou kamerou, Amundsenom a Kessy za 499€..

Kolikrat, kdyz spim v aute, si rikam jak by se mi vzadu ty svihadla hodila :-)

Okna na kličku nemají důvod u nás nebýt v ceníku, když se stejně pro některé trhy nabízet budou. Reálně je má naprostá většina aut, protože naprostá většina aut má paket s klimatizací.

Posledni veta nedava smysl. Asi spis nema paket s klimou...?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.