Vaša Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 jestli je v autě pod nastavenou teplotou tak může topit (třeba nastaveno 18 a v autě je O tak to bude topit) a jestli je v autě 25 st a nastaveno 18 a nechladí tak asi prředešlé dedukce. nejlíp VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Kolman Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 nemáte někdo eletrické schema climatroniku pro Oct I ? Vag píše chyby : 1,není připojen ventil klimatizace 2. není připojeno teplotní čidlo. Dal jsem tam el. z Pasata , ale má trochu jiný barvy drátů než Oct.I Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) aky mas motor? napis emailovku, alebo si rovno stiahni DP, odkazy najdes aj tu na fore ... Editováno: 14. Červen 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolis Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Mám problém s klimatizací. Mám dodělávanou digitální klimatizaci (nějaký zvláštní typ klimatroniku). Problém je v tom, že nechladí. Nechal jsem ji doplnit a pořád nic V servisu mi řekli, že tento typ klimatroniku neznaji a neví si rady. Kompresor by měl být prý v pořádku, spíše vidí problém v elektrice ovládání klimatroniku, že se kompresor nespíná. Jelikož však neznají tento typ, tak nejsou schopni poradit. Nevíte někdo co s tím? Nerad bych to nechal někde opravit za tučnou sumu. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Mám problém s klimatizací. Mám dodělávanou digitální klimatizaci (nějaký zvláštní typ klimatroniku). Problém je v tom, že nechladí. Nechal jsem ji doplnit a pořád nic V servisu mi řekli, že tento typ klimatroniku neznaji a neví si rady. Kompresor by měl být prý v pořádku, spíše vidí problém v elektrice ovládání klimatroniku, že se kompresor nespíná. Jelikož však neznají tento typ, tak nejsou schopni poradit. Nevíte někdo co s tím? Nerad bych to nechal někde opravit za tučnou sumu. Dík. Posli sem aspon fotku ovladaciho panelu..podle toho by se mozna dalo zjistit co je to za typ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Napíšeš jak jsi ho zresetoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Me se dnes rano na climatroniku rozsvítily všechny napisi na displeji co to může znamenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kliste84 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Mám problém s CLIMATRONICEM. Občas se stává, že z ničeho nic mi přestane proudit vzduch do kabiny. Je jedno jestli nastavím aby mi to foukalo na nohy na hlavu nebo na přední okno, prostě to nefouká nikudy... Sice když to přepínám, tak jdou od spolujezdce u skříńky slyšet nějaké zvuky (jakoby se nastavovaly klapky), ale foukat to nezačne. Ventilátor se točí, ale jako by přívod vzduchu byl zavřený... Většinou se mi to nestane když je horko a ventilátor hned od začátku fouká hodně vzduchu... Stane se to většinou v noci, když auto nemusí tolik foukat (chladit nebo topit)... Pak většinou pomůže když se vypne na nějákou dobu (cca 15minut až hodina) motor a zase to fouká jak má.... Jinak mi asi nefunguje motorek který ovládá klapku vnitřní cirkulace vzduchu, asi pořád bere vzduch zvenku. VAG ukazuje akorát to, že mám špatnou tu vnitřní cirkulaci vzduchu. Nevíte někdo čím by to mohlo být, že to přestane foukat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kliste84 Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 opravdu nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 A dělá to při klimatizaci nebo ikdyž jedeš na ECON? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kliste84 Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 No, tak tohle mě nenapadlo zkoumat. Vždycky mám zapnuto AUTO... Nepředpokládal jsem, že by to mělo nějaký vliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Tak to vypadá že ti zamrzne výparník. Nedávno to řešil j-novis se superbem. Napíchni auto vagem a v hodnotách u klimatizace najdi teplotu na výparníku. Měla by bejt při puštěný klimě cca 4-8°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kliste84 Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Jo, psal jsem mu... Bohužel to ted nepřipojím na VAG, protože jsem měnil chladič klimy a nemám klimu naplněnou. Chtěl jsem to všechno vyřešit ještě před plněním, abych ji nemusel hned znovu vypouštět a zase plnit... j-novis mi psal, že měnil kompresor i expanzní ventil, takže stejně nevím čím přesně to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkyx Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) Zdravím, chtěl bych se s Vámi poradit. Mám Š-Octavii I s automatickou klimatizací (climatronic). Z ničeho nic mi začala klimatizace hlasitě hučet a vydávat cvakavý tón. Nevíte čím by to mohlo být. Za radu předem děkuji. Ještě bych měl doplnit, že tento zvuk jde z odkládacího prostoru před spolujezdcem řidiče. Editováno: 9. Říjen 2008, autor: lukkyx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Pozri sa na rele klapky pod palubovkou, su tam dokopy 3 a jedno Ti bud odislo, alebo vypadlo tiahlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkyx Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Pozri sa na rele klapky pod palubovkou, su tam dokopy 3 a jedno Ti bud odislo, alebo vypadlo tiahlo... Ahoj, děkuji za radu. Zkusil jsem ještě podle návodu, který jsem na těchto stránkách našel, vyvolat diagnostiku. Píše mi to 4FA, našel jsem v tabulkách, že by to měl být Servomotor přetlakové klapky Climatronic. Mohlo by to být ono??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 To by měla bejt klapka V71. Je to ta omezovací klapka ze zadní strany topení. Buď vyměnit nebo vyčistit + základní nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkyx Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 To by měla bejt klapka V71. Je to ta omezovací klapka ze zadní strany topení. Buď vyměnit nebo vyčistit + základní nastavení. ZÁVADA ODSTRANĚNA. VŠEM DĚKUJI ZA OCHOTU I POSKYTUNÍ RADY. ASI BYCH MĚL UVÉST, KDE BYLA ZÁVADA. PŘI VÝMĚNĚ PRACHOVÉHO FILTRU ZAPADALO PÁR NEČISTOT DO PROSTORU POTRUBÍ KLIMATIZACE - DVA SUCHÉ LISTY. TYTO ZŘEJMĚ ZADRŽELA NĚJAKÁ KLAPKA A CCA. ZA MĚSÍC TO DOCESTOVALO AŽ DO PROSTORU VENTILÁTORU KLIMATACE. PROTO TEN NEPŘIROZENÝ ZVUK. MUSÍM UZNAT, ŽE SE MI ODDECHLO, KDYŽ JSEM ODMONTOVAL VENTILÁTOR A UVIDĚL JSEM PŘÍČINU. PORADIL BY MI JEŠTĚ NĚKDO, JAK VYNULOVAT ZÁVADU V DIAGNOSTICE. ZKOUŠEL JSEM DVĚ SEKUNDY PODRŽET TLAČÍTKO ECON (DLE NÁVODU), ALE NIC TO NEUDĚLALO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Chlapi mám takový problém,climatronic mi píše chybu 4F7-mísicí klapka nasavaného vzduchu a taky když zapnu topení na 28 st. tak se mi zapne klimakompresor (to by asi neměl ne),je normální že mi sepne kompresor když je venku 17 st. a já nastavím v autě 28 st.? a taky jsem si všiml,že když dám na displeji OFF tak mi pořád do auta jde teplý vzduch. Díky za rady a odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 pokud nemáš zaplé ECON a nebo není venku pod 0 st.C tak klima kompresor jede furt i když je třeba 40 st. mísící jklapka bud není astavená nebo je blokovaná nebo je špatná skusit nastavit v základním nastavení pak už zbývá jen vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Je to ta klapka co do auta přivádí teplý a studený vzduch? když nasatvím nějakou teplotu tak mi něco v klimatroniku chrasti a podle vagu se nemůže dostat na požadovanou mez,pořád se otvírá a zavírá a nezústane na stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) VAG píše jaké pětimístné číslo závady? dělá to i v režimu LO a HI? Editováno: 31. Říjen 2008, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) Tak to už nevím jeké to bylo číslo ale dělá to i v režimu LO i HI. Editováno: 3. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 zkus pročíst toto možná pomůže http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry886159 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Jak se k té klapce dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.