renezance Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Rád bych se zeptal, zda někdo z vás má na autě deflektory bočních oken. Strašně mě štve, že pokud spustím ostřikovače předního okna, kapalina se mi rozlévá po bočním oknu u řidiče. A zajímá mě, jestli deflektory tomu zabrání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tunafish Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 https://www.autodoplnky-obchod.cz/ofuky-oken-skoda-superb-iii-2015-zadni--sada-4ks/ ahoj , taky mě sralo že indženýři ve schodofce nedomysleli odvod vody z předního okna , koupil sem tuhle polskou sadu ofuků a jsem spokojen , montáž trošku drbačka , plýšky potřeba dát tak různě aby to nějak drželo . Voda ti bude cákat na okno i tak ale méně :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Ofuky oken jsou ideální nesmyslný doplněk z devadesátých let, který pěkně zničí těsnění oken a nejen to (věc praxe) Vypadá to hrozně alá tuning cikán žigulík zroku 1980. Takhle ničit a kazit vzhled trojkového Superba ! (věc názoru) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Taky si myslím, že to nestojí ani za pokus, prt. problem to nevyřeší a ještě to vypadá šíleně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 a hlavně pak okna zavíráš se skřipotem jak to zajíždí do těch fixačních plíšků 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZAV1 Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Nevím proč, ale fixační plíšky nikdy nepoužívám a tedy nic neskřípe, ani neuletí. Tyto plasty jsem namontoval během hodiny, co jsem měl nového Supa doma, mám je vždy na všech autech a zničených gum jsem si ještě nevšiml. Výhodou je, že mohu větrat na 1-2cm otevřeného okna v jakémkoliv počasí a hlavně v zimě nikdy nemám orosená skla jako ostatní kolegové, když do uvnitř vlhkého auta zasvítí slunce ... . Dál mohu mít pootevřené okno při jízdě a nebolí mě za krkem od průvanu. Ale na to si musí přijít každý sám, nikomu nevnucuji. Zadní nikdy nemontuji = blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 Plny souhlas s honzav1, mam je uz na 3 aute a nevim si je vynachvalit, vetrani za jizdy pri vysokych rychlostech bezpruvanove, ochrana pred destem pri pootevrenem okne, mel jsem je na passat b7, hyundai i30 a ted na s3 a taky nepouzivam plysky pri montazi, nikdy nic nevrze kdyz se to spravne namontuje a na gumenne tesneni to nema vplyv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 20. Duben 2019 Sdílet Vloženo 20. Duben 2019 ... měl jsem je, dal jsem je zatím pryč. Zdá se mi, že při vyšších rychlostech jsou ty ofuky hlučnější než bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.