Eric_ Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Mám dotaz ako je to u nového auta s STK. Niekde som zachytil že pri ceste do zahraničia by aj na novom aute mala byť administratívna STK, vie niekto viac ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Nemusí byť, ale .... a tu je ten dôvod, jednoduchšie je mať administratívnu vrátane nálepky a pri kontrole je to bez zdržania ako vysvetľovať orgánovi, že do 4 rokov od prvej registrácie nemusím mať nič. V Rakúsku pri kontrole nechcel nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Však když dostaneš značky, tak je tam nálepka na 4 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 29. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Na SK nemáme žiadne nálepky a v rakúsku údajne idú po administratívnej STK ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 V EU platí, že rozhodující jsou pravidla v zemi registrace. Pokud auto známku na Slovensku mít nemusí (nemá), nemusí jí mít ani při cestě do Rakouska. Je na to judikát Soudního dvora EU. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Čaute, čeká mě první STKčo po 4 letech, v autě mám původní lékarničku, chci se zeptat jestli je pořád platná? Jelikož byly loni nějaké změny ve výbavě lékarničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Ano je. Pokud v ní něco nechybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Nene je ještě zabalená v igelitu, takže není nutno pořizovat novou když jsou ty změny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Oni budou rádi, že nějakou vůbec máš. Jinak na lékarničce je datum expirace, nemělo by být prošlé. Nicméně i kdyby bylo, pochybuji, že by s tím dělali nějaký problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Expirace už neplatí. Důležitý je obsah a aby nebyla nějak poškozená = např. plná vody. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Je tam napsané 4 roky...poškozená nevypadá být...STK mi budou dělat přimo tam kde jsem koupil vůz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Buď v klidu. Právě ta expirace byla ta změna. Pochopili, že zavřenému obvazu je jedno, kolik mu je. Je pouze na tobě, co sebou vozíš. Ohlednè zákona je to, co jsem psal. Třeba tady je vše srozumitelné...https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/autolekarnicka-vybava-emise-zachranarska-ulicka-stk-staceni-tachometru-novela-zakon-dopravni.A180926_115513_automoto_taj/3#space-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Pokud máš nadále nejistotu, napiš na papír " expirace 2050" vyměň za starou cedulku a zavař do fólie. To fungovalo do teď.[emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Expirace už neplatí, věcí v lékárničce je teď méně, nic nepřibylo. Tak se raději připoserem a než abychom byli rádi, že máme o starost méně, budeme dál dělat cedulky a zavařovat si staré lékárničky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Pravda. Je to o člověku. Já vozím lékárničku na ukázku a pak rozšířenou pracovní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.