Publikováno Únor 15, 20178 r Zdravím, kupujeme starší auto (octavia 1.6 MPI najeto 210kkm) a nevím zda je toto vážný problém viz.foto. Jde mi o vyjádření někoho dalšího. Upraveno Únor 15, 20178 r od Pawouk Upraven název tématu.
Únor 15, 20178 r Záleží odkud to teče. Takhle to vypadá na špatné těsnění mezi motorem a převodovkou.
Únor 15, 20178 r Autor dík za rychlou reakci. dá se s tím jezdit? nebo okamžitě do servisu? kolik by mohla stát oprava?
Únor 15, 20178 r Pokud je ten motor jen takto oslintaný a na každé křižovatce pod autem nejsou kaluže oleje, tak to neřešit. Podle mě to teče shora někde od víka hlavy. Viděl jsem daleko zahnojenější motory, který stále v pohodě jezdí. Ale nesmí to být extrém a nechávat za sebou po každé jízdě kapky oleje....
Únor 15, 20178 r podle mě to teče jako prase - bylo to evidentně čerstvě umyté. Jak je psáno výše, záleží odkud to teče
Únor 15, 20178 r Není zač  Jinak po koupi svého Golfa jsem po výměně oleje zjistil, že mi lehce prolíná od kosti cca 15 cm dopředu ve spoji. Zasilikonoval jsem to a zatim ok. Ale tobě to teče zeshora odněkud? Ztrácí se ti olej?
Únor 15, 20178 r Nooo to nemůže vědět jestli se ztrácí, protože to chce teprve kupovat. A původní majitel může a nemusí říkat pravdu.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.