Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ta rez jde sundat i chemicky, Iron Out a podobné přípravky.

Nemáte někdo číslo těch lepších destiček (Ferodo?) pro plné (neventilované) kotouče, jako jsou na obrázcích na minulé straně (tuším 27-28 cm)?

Vloženo

Ta cena origo desek je ale pořádně napálená vůči konkurenci..... Dal jsem na původní kotouče (srovnané na soustruhu) sadu Zimmermann desek a jsem spokojený jako želva. Brzdové plochy parádně hladké a čisté a za 1/3 ceny originál desek. 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj , potřeboval bych prosím radu ohledně krytu brzdového kotouče na zadek . Při včerejší výměně kotoučů jsem zjistil že krycí plech kotouče je totálně zrezlý (chtěl bych vyměnit) ale nikdy jsem nesundaval ložisko a někde jsem se dočetl že by se staré ložisko nemělo vracet a rovnou dát nové  . Mám superb 2016 - 2tdi 110kw

https://www.autorozvody.cz/cs/katalog/tecdoc/osobni/skoda/superb-iii-kombi-3v5/2-0-tdi/prislusenstvi/stit-brzdoveho-kotouce/a-b-s/11575/106/14382/115167/100630/1337862711/12909829

Vloženo

to ložisko si možno mýliš z prednou nápravou fabie

R157_32.thumb.jpg.611c6e72436019be1ce0dd563124d8f1.jpg

kde je ložisko len nalisovane a zaistene takovou špeciálnou segerkou ktorá sa ohne keď to ide vylisovať. pokiaľ je ložisko na šroboch a budeš ho vylisovavať za vonkajší obal ložiska nevidím dôvod poškodenia ložiska. 

Vloženo

Ano, ale normalny clovek ten hrdzavy naboj uz nazad neda, aj tak mu treba novu skrutku, stoji das 10€ a lozisko komplet s nabojom luxusnejsie nejake SNR 40e

• o 3 týdny později...
Vloženo

Mne rok trasie auto pri jazde, vymenene vsetko okrem brzd a prevodovky.

Konecne sa prislo nato, ze brzdy robia taky bordel.

Nechapem, bolo to v servise asi 20x, nasypalo sa cez 4000€ do auta zbytocne.

Mal som original vpredu aj vzadu + vzadu tie drahe dosky.

Maju este 50% materialu.

Mozno to robi strmen neviem, ale ja som chcel predat auto, ze to bude difrencial v prevodovke...

Ja osobne uz nedam na auto nic ine ako nejake lacne TRW a to som bol zastanca originalov.

A menit pravidelne 2roky, to je shit ako shit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...