Přejít na obsah

Brzdove kotuce a platnicky SIII vymena

peterup

Doporučené příspěvky

Ta rez jde sundat i chemicky, Iron Out a podobné přípravky.

Nemáte někdo číslo těch lepších destiček (Ferodo?) pro plné (neventilované) kotouče, jako jsou na obrázcích na minulé straně (tuším 27-28 cm)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta cena origo desek je ale pořádně napálená vůči konkurenci..... Dal jsem na původní kotouče (srovnané na soustruhu) sadu Zimmermann desek a jsem spokojený jako želva. Brzdové plochy parádně hladké a čisté a za 1/3 ceny originál desek. 

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Ahoj , potřeboval bych prosím radu ohledně krytu brzdového kotouče na zadek . Při včerejší výměně kotoučů jsem zjistil že krycí plech kotouče je totálně zrezlý (chtěl bych vyměnit) ale nikdy jsem nesundaval ložisko a někde jsem se dočetl že by se staré ložisko nemělo vracet a rovnou dát nové  . Mám superb 2016 - 2tdi 110kw

https://www.autorozvody.cz/cs/katalog/tecdoc/osobni/skoda/superb-iii-kombi-3v5/2-0-tdi/prislusenstvi/stit-brzdoveho-kotouce/a-b-s/11575/106/14382/115167/100630/1337862711/12909829

Odkaz ke komentáři

to ložisko si možno mýliš z prednou nápravou fabie

R157_32.thumb.jpg.611c6e72436019be1ce0dd563124d8f1.jpg

kde je ložisko len nalisovane a zaistene takovou špeciálnou segerkou ktorá sa ohne keď to ide vylisovať. pokiaľ je ložisko na šroboch a budeš ho vylisovavať za vonkajší obal ložiska nevidím dôvod poškodenia ložiska. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...