Martin_TDi Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna Nemám rád, jak jsou náboje brzdového kotouče po čase rezavé. Takže si je natřu a za mě to vypadá mnohem lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna Ta rez jde sundat i chemicky, Iron Out a podobné přípravky. Nemáte někdo číslo těch lepších destiček (Ferodo?) pro plné (neventilované) kotouče, jako jsou na obrázcích na minulé straně (tuším 27-28 cm)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna (editace) 5G0698451A https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5g0698451a-zadne-brzdove-dosticky-skoda-43215.html Ludova cena za dosky, 116,85€. Ale odporucam, 4 roky nemam problem s brzdami. Editováno: 9. Dubna, autor: dfga 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna Daji se poznat ze maji kovove desticky na druhe strane... Taky je doporucuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna tie 451A nie su tie povodne bez A takisto s plechom su aj ine , 3q0698451N a ostatne na vetrane kotuce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna reagoval jsem na 5G0698451A... mel jsem je na pred fl sup 3 a ted je mam znovu... vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 10. Dubna Sdílet Vloženo 10. Dubna Ta cena origo desek je ale pořádně napálená vůči konkurenci..... Dal jsem na původní kotouče (srovnané na soustruhu) sadu Zimmermann desek a jsem spokojený jako želva. Brzdové plochy parádně hladké a čisté a za 1/3 ceny originál desek. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 10. Dubna Sdílet Vloženo 10. Dubna Díky! V popisku vidím pro kotouč 310, pasují tedy i na "naše" plné (menší) kotouče a do menších třmenů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 10. Dubna Sdílet Vloženo 10. Dubna Ahoj jasne, mam ich na 300mm kotuci, mam sice Passat ale brzdy su rovnake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy30 Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Ahoj , potřeboval bych prosím radu ohledně krytu brzdového kotouče na zadek . Při včerejší výměně kotoučů jsem zjistil že krycí plech kotouče je totálně zrezlý (chtěl bych vyměnit) ale nikdy jsem nesundaval ložisko a někde jsem se dočetl že by se staré ložisko nemělo vracet a rovnou dát nové . Mám superb 2016 - 2tdi 110kw https://www.autorozvody.cz/cs/katalog/tecdoc/osobni/skoda/superb-iii-kombi-3v5/2-0-tdi/prislusenstvi/stit-brzdoveho-kotouce/a-b-s/11575/106/14382/115167/100630/1337862711/12909829 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 22. Dubna Sdílet Vloženo 22. Dubna Jedine, ze ho prestrihnes, inac to tam nedostanes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 22. Dubna Sdílet Vloženo 22. Dubna to ložisko si možno mýliš z prednou nápravou fabie kde je ložisko len nalisovane a zaistene takovou špeciálnou segerkou ktorá sa ohne keď to ide vylisovať. pokiaľ je ložisko na šroboch a budeš ho vylisovavať za vonkajší obal ložiska nevidím dôvod poškodenia ložiska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 25. Dubna Sdílet Vloženo 25. Dubna Ano, ale normalny clovek ten hrdzavy naboj uz nazad neda, aj tak mu treba novu skrutku, stoji das 10€ a lozisko komplet s nabojom luxusnejsie nejake SNR 40e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.