AntonioB721 Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Tak takovou slevu získat v dnešní době, opravdu velká gratulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Sleva je samozřejmě po známosti, jako běžná kusovka, co dojde do autosalonu bych ji nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw0rdfish Vloženo 12. Květen 2022 Sdílet Vloženo 12. Květen 2022 (editace) ... Editováno: 18. Listopad 2022, autor: Sw0rdfish Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Ahoj, pridávám slevu, kterou jsem dostal a resim, zda vzit, ci ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Podle mě je to málo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas102 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Kdes to vzal takovou slevu? Já měl přes zaměstnavatele 17% a říkal jsem si jakou mám krásnou slevu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 U prodejce ŠKODA,….je to nabídka pres zamestnavatele,… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 26% ? Však na tom nemůže Škodovka už ani vydělat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 21. leden 2023 Sdílet Vloženo 21. leden 2023 Taky nechápu za kolik to vyrobí? Tohle je nabídka pro zaměstnance řetězce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 23. leden 2023 Sdílet Vloženo 23. leden 2023 Hodně pěkný benefit, já mám od firmy plus minus 15 %, podle modelu. Nicméně samotná firma nakupuje právě s cca takovými slevami. Kolega této znalosti využívá, firemní benefit nechává ležet a jde si vyjednat lepší slevu sám, 20+%, což se mu nakonec vždy u někoho zadaří. Docela ho obdivuji, dobrý vyjednavač a i že má chuť objíždět několik mnoho prodejců... Auta točí, nakupuje často a modely za mega, u Scaly nebo octy v základu by toho imho těžko dosáhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnatik Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 V 20. 1. 2023 na 19:59, Martin.sv napsal: U prodejce ŠKODA,….je to nabídka pres zamestnavatele,… Možná by tu lidi zajímalo, u jakého prodejce. Co vím od více prodejců, tak při slevě 17% mají na Kodiaqu cca 3000,- ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.