Davidson Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Zdravim , prosim vás , v sobotu jsem koupil škodu fabii 1,4 16V 55kw a zjistil jsem , že pod olejovým víčkem je bílá emulze , s tim , že na volnoběh mi lehce bublá do expanzky chlad. kapaliny , jinak na měrce oleje žádná voda není a chladící kapalina se zdá taky ok , je možný , že je prasklé těsnění pod hlavou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Ta emulzia sa zvykne tvorit aj vtedy, ked auto jazdi kratke trasy. Skus vytriet viecko a sledovat ako rychlo a ci sa tvori znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Vítej v klubu. Jak psal Romiiken + můžeš vyměnit těsnění v tom víčku. Nebo ho jen otočit. Taky jsem tam míval bílou emulzi, ale před časem jsem obrátil těsnění a zatím dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Tak jsem nakonec koupil nové těsnění a stejně mi tama uniká olej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.