Přejít na obsah

Originál alarm


Alda K.

Doporučené příspěvky

Ahoj,

vysvětlíte mi někdo jak funguje originál alarm v Octavii (1.9TDI SLX, r.v. 99)? Osobně bych čekal, že když dálkačem zamknu auto a pak ho "otevřu" šroubovákem, tak to začne hulákat - a to se neděje (bohužel vím až po nepříjemné zkušenosti).

Alarm tam určitě je, protože jsem měl vadný mikrospínač a když spínač rozepnul, tak alarm houkal. Když ale příjde signál z otevření dveří (byť šroubovákem), tak se nic neděje a zloděj v klidu likviduje vnitřek auta :( .

Je chyba v mém alarmu a nebo se tak orig. alarm chová standardně a budu si muset stejně pořídit nějaký další.

Díky.

OMLOUVÁM SE, PATŘÍ TO DO SEKCE OCTAVIA (ale neumím to smazat :()

Editováno: , autor: Alda K.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dveřák je v pořádku (vlastní oprava :)) - vnitřní osvětlení se rozsvítí. A nespal jsem, protože jsem to pak zkoušel taky - mám tam záslepku a ta byla vypáčená, tak jen stačilo lehce pootočit šroubovákem a alarm nehulákal.

PS: Než jsem opravil ten dveřák, tak to občas houkalo samo od sebe (asi když projelo okolo auto a zachvěl se ten spínač) a zvládlo mě to probudit i ve tři ráno (a asi i zbytek sídliště :-( ).

Takže takhle to není správně a chyba bude v alarmu? Mohlo by to být třeba něj VAGem deaktivováno? Nic jiného mě totiž nenapadá - dveřák je v pořádku a alarm je "jinak funkční".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel mám dojem, že u Octavií před faceliftem se originální alarm deaktivoval již prostým odmknutím klíčem, tedy i šroubovákem. Po faceliftu to nebylo o tolik lepší, protože začal řvát až po 30 sekundách (při odemknutí zámkem u kufru a otevření nějakých dveří začal hned).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...