Publikováno Říjen 2, 200618 r Ahoj, vysvětlíte mi někdo jak funguje originál alarm v Octavii (1.9TDI SLX, r.v. 99)? Osobně bych čekal, že když dálkačem zamknu auto a pak ho "otevřu" šroubovákem, tak to začne hulákat - a to se neděje (bohužel vím až po nepříjemné zkušenosti). Alarm tam určitě je, protože jsem měl vadný mikrospínač a když spínač rozepnul, tak alarm houkal. Když ale příjde signál z otevření dveří (byť šroubovákem), tak se nic neděje a zloděj v klidu likviduje vnitřek auta . Je chyba v mém alarmu a nebo se tak orig. alarm chová standardně a budu si muset stejně pořídit nějaký další. Díky.
Říjen 2, 200618 r mela by tam byt nejaka casova rezerva cca 30sec po ktere by to melo zact delat humbuk kdyz nestrcis klicek do zapalovani a neotocis
Říjen 3, 200618 r Mně to funguje tak, jak píše Malisss. Když jsem zamkl DO a potom odemkl klíčem na kufru (když jsem tam ještě měl zámek), tak to asi po 10 sec začne houkat. Šroubovákem jsem to ještě neodmykal, tak nevím.
Říjen 4, 200618 r Autor Díky moc, mě to po odemčení kufru klíčem nehouká, takže bude nějaký problém v tom alarmu.
Říjen 5, 200618 r Ahojky, mám také dotaz na alarm. Koupil jsem starší Oct 2003 a je tam alarm od Škoda auto typ BKA. V návodu k obsluze píší, že má vnitřní ochranu prostoru vozu, ale ta nefunguje.(nebo není namontována??) Ovládání alarmu je v klíčku a je společné se zamykáním. Na předním skle je vlevo přilepená placka s diodou a dioda při zamknutí auta začne blikat. Zabezpečení kapoty, kufru a dveří funguje bezchybně ale vnitřní prostor nehlídá. Nikde jsem nenašel čidla na vnitřní prostor. Kde bych je měl hledat? Nebo kde může být chyba?
Říjen 5, 200618 r já mám čidla za mřížkou středové ventilace a když auto zavřu dálkou a otevřu klícem a otevřu dveře tak spustí alarm. Mám taky origo Škoda.
Říjen 6, 200618 r Johan: V návodu k použití k mému alarmu (Meta BKA ) píšou: Uzamknout vozidlo se staženým okýnkem, strčit ruku do vozidla a horizontálně s ní pohybovat a tím aktivovat alarm. To u mne nefunguje. Když auto odemknu dálkáčem, tak se alarm automaticky vypne. Včera jsem objevil vedle diagnostické zásuvky další dvoupólovou zásuvku, která je tam evidentně dodělávaná a dráty mizej někde pod palubovkou. Že by diagnostika alarmu? Ale čím diagnostit? Dnes vyloupnu tu mřížku topení a podívám se, jestli tam není nějaké čidlo. Ale vypadá to, že budu muset potupně navštívit servis.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.