lubomir-14 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Zdravím, mám dotaz , zda přední nárazník III RS má stejný konektor jako obyčejný nárazník , a u zadního III RS se řeší výfuk jak ? Díky L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 demontáž předního nárazníku - ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lh13 Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 (editace) Dobrý den,scháním oba nárazníky přední i zadní na O3 RS sedan benzín (nejlépe v bílé ) ale není podmínkou,mám dobrého lakýru.Budou sedět oba na obyč verzi octávky bez dodatečných úprav?Prostě kus za kus...Jinak co jsem koukal,tak bazarové se dají sehnat,ale skoro žádný není kompletní,tedy se všemi mřížkamy a mlhovkamy.Vždy něco chybí.Nemohl by mi někdo poradit kolik tyto výplně cca. stojí a jaké mají kód. označení?Tu středovou hlavní výplň potřebuji bez té díry na tu kostku co hlídá dění před autem...nevím jaký je přesný název toho zařízení:-).Prosím kdyby někdo věděl kde dobře sehnat,vím že se tu jednu dobu objevovali tyto věci za zajímavé peníze z okolí MB klidně do SZ.Budu rád,kdyby mi někdo pomohl s těma výplněma a mlhovkama-kódy a zhruba cenovky?Klidně i odkazy kdyby někdo o něčem věděl na bazarové...a hlavně jestli to půjde bez problémů přehodit na sériovou octu...?Prosím ať nediskutujem na téma předělávky na RS apod. jestli je to tuzing apod. je to zbytečné,nescháním to pro sebe,ale pro otce a ten ať se staví třeba na hlavu jen já umím více s PC.Budu rád za každé užitečné info k tématu...Díky všem! Editováno: 30. Listopad 2014, autor: lh13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Než založíš nové téma, tak hledej - jedno už tady je. Takže jsem to sloučil. Jedna předělávka na RS se už tady také objevila. konkrétně ZDE. Zkus mu napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Tady je ta prostřední mřížka:Pro mřížky u mlhovek potřebuji vědět, jestli jsou na tom autě i přední parkovací senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lh13 Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Pawouk děkuji...pro mřížky na mlhovky-přední parkovací senzory na autě nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lh13 Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 a ještě ty mlhovky.děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Mřížky:Mlhovky (pro jistotu ověřit ve škodovce): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lh13 Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek79 Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 ZDravím, tak trochu k narazníkům - na mé OIII je pod před předními světly rozdílně slícován nárazník - žlutě označené na fotce. Světla budou pravděpodobně osazena správně, vzhledem ke správnému slícování na obou stranách. Dá se nějak vyřešit a slícovat nátazník, nebo je pravda skoda service - že s tím nejde nic dělat??? .-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 to lh13: kryt otřikovače (díl č. 13+14) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzza Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 V listopadu mi někdo trochu odřel nárazník, samozřejmě viník nikde, škoda do 5-6tis, takže to v mém případě nemělo cenu řešit přes pojišťovnu. Nicméně jsem se rozhodl, že vyměním přední poškozený nárazník za RS. Kompletuji to na takové etapy. Takže jsem si sehnal holý nárazník, který již mám v laku. Mám mlhovky, teď mi přijdou mřížky. Zjistil jsem, že RS mlhovky jsou jiné - mají čtyři žárovky H16 (4x19W - normální mlhovka má 2x 35W), takže první problém. Nicméně budu to řešit koupí 4 kusů žárovek které tam patří a kabelového svazku pro nárazník RS. Poté to bude potřeba rozchodit aby to celé fungovalo a nehlásilo chybové hlášení. Možná to ani jednotka nepozná, bude tam o + 3W na každé mlhovce, ale je prý důležitější hodnota ampér nebo co.. Doufám, že do půlky dubna bude nárazník na autě. Dělá mi to můj servisák, sám bych to nerozchodil...ale budu rád za každé poznatky a rady. Oslovil jsem tady na fóru člověka co tuto přestavbu již dělal, ale neodpovídá na zprávy...škoda, třeba by poradil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Panove na kolik vyjde RS predni naraznik v laku bez senzoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 (editace) Naštěstí opět přestavba Pak už jenom třmeny, světla, odhlučnění, snížení podvozku, sedačky a dál už na to kašlu )) Mladá do mě furt tlačí co k narozeninám, tak nárazník byla první věc co mě napadla. Editováno: 6. Červen 2015, autor: Lucasse 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Gumán Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Chlapci neviete či RS 230 má mriežky v nárazníku od fýroby v lesklej ciernej farbe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdraza Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Planuji take vemenu predniho narazniku za rs.. Bohuzel tady neni zadna jasna odpoved, jestli to jde vymenit kus za kus nebo jestli se musi menit jeste neco mimo komplet rs narazniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Menil jsem v zari. Meni se kus za kus. Jen mlhovky rs maji dve zarovky, tak jsem koupil patice a puvodni kabel rozdvojil. Byla to sranda. Hlavne dva srouby u svetel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Jo. Jeste jsou jiny krytky ostrikovacu svetel a krytka tazneho oka. Vypada stejne, ale nesedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 též jsem předělával zadní nárazník obyč za RS + výfuky aby byly na každé straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 (editace) Takze uz aj mne sa podarilo uspesne vymenit predny naraznik za RS, obidve ziarovky v hmlovkách su zapojene paralelne takze svietia sucasne, neviem ktory kablovy zvazok by bolo potrebne vymenit v kabloch aby svietili oddelene ako v orig. RS a ci by to stalo za to... Akurát som zistil (na co tu nikto zatial neupozornil), ze aj plastove kryty podbehov su trochu ine nez v RS a pre dokonaly detail by bolo potrebne vymenit aj tie za RS (v spodnej casti maju iny tvar a uplne nesedi v zliabku naraznika). Ale casom uvidim, ci pride aj k tomu. Jeden kus stoji na SK cca 23€. Ten plastový uchyt (nit) je len docasny... Editováno: 22. Květen 2016, autor: tecki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgesoft Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Zdravím, chci koupit novou OCTAVII III (http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/98431298) a chtěl bych RS přední nárazník. Požádat o přestavbu přímo autosalon je troufalé? Tušíte kolik by to stálo (díly + práce)? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Neverím, že by sa na to dali...Je k tomu treba okrem samotného nárazníka veľa dielov - všetky iné nové plastové mriežky, iné hmlovky a k nim inú elektroinštaláciu, iné plastové podbehy kolies, iný spodný kryt motora, atd. Sám som si to prerábal a píšem to, čo som pri tom sám zistil a musel prerobit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sutik123 Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 Ahojte, uvazujem o vymene predneho naraznika OIII facelift (FL) za RS naraznik. Je potrebne vyriesit problem s kompatibilitou hmloviek a podbehov aj v pripade FL verzie? Auto ma predne parkovacie senzory. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MáťaLohniský Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Ahoj, Chtěl bych se zeptat, co vše je zapotřebí k výměně zadního nárazníku za RS. Doma mám již nárazník včetně difuzoru, odrazek a koncovek. Je ještě zapotřebí jiné parkovací senzory nebo jejich kabeláž?? Nebo mohu použít ze standardního? Jsou totiž v jiné pozici a je potřeba je nalakovat, tak se radši ptám. Děkuji všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasai01 Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak jste řešili při výměně předního nárazníku mlhovky a jejích zapojení. Je na to nějaký návod. nebo rada jak co zapojit/propojit, aby auto neházelo chybu a bylo vše ok. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.