LiveBomb Vloženo 22. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Nevím :-( Ne a ne zapršet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Tak pokropit na zahrade vodou:-D akorat prset nema par dni,... a pujdes znovu do panoramy u noveho auta?? Po teto zkusenosti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Popravde, se Skodovkou jsem skoncil a tohle pujde co nejdriv z domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Duvod?? A co bude dalsi auto?? Mne povidej.... mam problemy pres 2 roky se zatykanim a servisem co to zkurvil. Dela mrtveho brouka, hlavne, ze dostal zaplaceno. Ve ŠA odmitaji cokoliv resit. Vztah je mezi vami a servisem. Cagos. Pritom by meli mit zajem, aby takove podvody a nekvalitni prace autoriz. servis nedelal!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 (editace) Duvod? Je to zmetek z vyroby (tech problemu bylo vic), zatekani byly posledni kapky Nechci proste cekat co dalsiho se posere. Dalsi auto z praktickeho hlediska nevim, pujdu do nejakeho dlouhodobeho pronajmu (nema cenu ty zmetky kupovat a vlastnit). Z hlediska nadseni se mi libi Camaro SS (od MK VI) Editováno: 22. Květen 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 To sem ovšem nepatří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Jo, v pohode - klidne od odmaz :-) Vim ze kritizovat Skodovku a byt OT se tu nevidi moc rado ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Sorry Pawouku... jedem k tematu o tematu,...vyrobou auta to zacina,... snad mame moznost znat duvody, jaky je pristup monopolu ŠA na nas - ovce!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Pánové, to že s vámi vyjebal servis je sice smutný, ale vzhledem k hustotě servisní sítě značky ŠKODA není problém vyzkoušet jinej. Krom toho existuje možnost si na daný servis stěžovat, ovšem dělá se to jinak než na diskuzním foru. Pokud je auto v záruce, řeším jakoukoli kravinu v autorizáku a nevrtám se v tom. Pokud mi v servisu urvou clonu, řvu, reklamuju, stěžuju si a měním servis. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Kane13, sorry, ale SA se na tebe vysere!! Dam ti dukaz. A ted mi rekni, jak to resit se SA?? Cituji: "Litujeme, že Vám nemůžeme poskytnout z naší strany příznivější odpověď. Smluvní vztah na opravu Vašeho vozu, vznikl mezi Vámi a autorizovaný servis AUTO KRALUPY a.s.. Proto Vás žádáme, abyste veškeré komunikační kroky směřoval právě na tento autorizovaný servis nebo na vedení této společnosti." Takze jsme kde?? Musis podat civilni zalobu a autoriz. servis bude vesele kurvit opravy aut dal a SA to nezajima!! Jinak tady jde o princip! Chces opravit zavadu nebo te Pojistovna te posle do servisu opravit auto po DN, zkurvi opravu a ty po case zjistis neudelane prace, ktere vsak byly proplacene. Pojistovna te odkaze na ne - reklamuj. Sorry 5 reklamaci a zavada trva?? Reklamace autoriz. servis nesepise!! Dukaz ti dam: " Na vaši otázku, proč s vámi nebyla dne 13.2.2015 sepsána reklamace musíme odpovědět, že jste nepožadoval sepsání reklamace jako takové, ale prohlášení pro Českou pojišťovnu." Takze sorry?? Ja tam nesel na prochazku a postezovat si!! Udelal jsem znalecak a ten rekl, ze autoriz. servis ukon neprovedl a CP i SA je v klidu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 V týdnu mám schůzku s ředitelem Auto Kralupy. Napiš mi do SZ detailněji co se stalo, pokusím se s tím něco udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Platí pravidlo: "Panoramu nebo střešní okno v novém voze od Škodovky jen jednou a už nikdy více..." Kvalita šla do pryč a platí, koho to ještě nevytopilo, tak vytopí, a že vylepšili technologii tak, že už to teče skrz příčníky je opravdu ukázka nejvyšší kvality. Malé OT. Když auto, tak ze Škodovky ze Zákaznického centra. Na zákaznické lince tě vždy krásně vyposlechnou a mají porozumění, ale vždy to končí slovy nejste náš smluvní partner....tak jim jen řeknete, ale já to koupil přímo u Vás....to pak koukají a dějí se věci. Jinak systém splachovacího "....." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 A proc uz nedoporucujes nakup v Zakaznickem centru? Ze by tem autum tam nikdo nerozumel:-D Ferdo, mas pravdu, vyposlechnou, ale pak si stezujte pisemne,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Ja mel za to, zes to bral ironicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 25. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 (editace) Voda je zpátky! Tentokrát na pravé straně! Pro Kane13 - se servisem problém nemám, ti kluci v PP Autocetrum dělaj co mohou (narozdíl od Auto Lukáš kde jsi nechtěný jen tam vlezeš), bohužel jim ŠA hazí klacky pod nohy kde může (třeba vyzkoušením stejného problému na druhém voze). A myslím, že kdyby ta plečka nebyla rok a půl v majetku ŠA tak půlu věcí ani neuznají - servis v rámci reklamacei nedá auto na účet ŠA protože když to jede tak to ŠA nezajímá, tudiž čím vice detailů (čti problémů, např vrzání všehomožného všudemožně v interiéru) si vyřeším mimo servis tím méně problému a nákladů pro mě - jiný servis, to se hezky říka někde u větších měst. Já mam "u komína" 4 servisy - všecny provozuje stejná pakáž, tažke dojíždím dalších 30 km - za své. Už slyším jak ŠA říká "benzín nezaplatíme, prorože poblíž bydliště máte servis XY"..... - v ŠA jsem si na kvalitu zpracování stěžoval, bez reakce Jinak zatékání na levé straně vyřešila až výměna čelního skla. Na moje náklady. Protože se to ani za 2 dny nepodařilo při zalévání vodou natočit, tudíž to ŠA ne zajímalo. Editováno: 25. Květen 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Tak to je peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Je. Ale na týhle straně je to poprvý, takže buď nezapojili tu odtkovou hadičku nebo blbě nalepili sklo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 (editace) Tak odedneška rozebírání panoramy díl 2 To není možný jakej je to šmejd Zlatá dvojková Octavie z bazaru ta po 7 letech nebyla tak zubožená jako tohle... Editováno: 29. Květen 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 11. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Střecha zdá se, že už neteče. Výměměna snad všechna těsnění co na ní jsou. To hlavní bylo blbě přilepené na karoserii. Ještě to bude asi chtít těsnění dveří. Mokrý A-sloupek vznikl přejetím prstem na vnejší straně těsnění v míste kde těsnění přiléhá na karoserii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 14. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Někdo s nějakým nápadem co s tím? ŠA neví, servis neví ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 17. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 (editace) Vypadá to jako by to teklo kolem toho bílého válečku kterým se připojuje odtoková hadice k rámu střechy... Editováno: 17. Červen 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Vyreseno zatekani nebo stale resis?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 30. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 A cim to nakonec bylo?? Tak snad bude slouzit bez problemu,...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 30. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Popravdě nevim, povyměňovali všecha těsnění a někdě doplnili chybějící kapku silikonu která tam nebyla (na vystavený octavii byla) a od tý doby je klid. Pak ještě vyměnili stropnici která už se nesala vyčístit a A-sloupky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.