Domio Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 Čaute, může se někdo podívat na hodnoty v klimě na volnoběh, kolik má NM, tlak a interval sepnutí sahary? Kanály 7,9,11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastimill Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Zdravím Mám problém s klimatizací.Cca 2 roky byl dělaný servis výměna kompresorů a chladiče komplet vyčištěná soustava,teďka mi zničeho nic přestala jít přijde mi že se nesepne.v servise zkoušeli naplnit Klímu údajně byla prázdna,tak to naplnili a nepomohlo to údajně přes diagnostiku zjistili že nekomunikuje řídící jednotka klimatizace.(údajně nejde asi šťáva nebo je špatná jednotka klimatizace.Nemeli zrovna čas se tím zabývat,tak se to neřešilo.Mam otázku neví někdo na které pozice je pojistka klimy?a jestli má jednotka klimatizace samostatnou pojistku nebo to je celkově pro panel climatroniku?panel climatroniku je v pořádku akorát po zapnutí Klimy nechladí.případně nevíte kde se ta jednotka nachází? škoda fabia 2 1.4 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.