Dodi 15 Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Ahoj všem, prosím o radu jak demontovat ten lesklý kryt B sloupku. Dva šrouby je jasný a pak? Nejde dolu, nevím, jestli je to nahoře naražené v nějaké gumě, nebo zaháknuté v karoserii. Myslel jsem, že začalo opět vrzat těsnění dveří, ale vzal jsem za sloupek a když se sním hýbe, tak to vydává taky vrzající zvuky. Tak jsem myslel to po sundání nějak eliminovat. Díky za rady. Dodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Vylomiť,bez poškodenia sa to nedá demontovať,potom kupiť nové cca 20eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 panel_sloupku_b.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 (editace) Jak vylomit? To se mi nezdá, ale třeba máš pravdu, nebo se někdo ještě ozve. Marek, měl jsi pravdu, tak to budu muset ještě nějak promyslet. Slapnahrabe: Dík, nepotěšil jsi mě :-) Editováno: 16. Březen 2017, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.