ros19 Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Zdravím , nesetkal se někdo se závadou, že nepravidelně plive do výfuku a při jízdě motor poškubává v určitých otáčkách ? VAG nic nehlásí, prošel jsem hodnoty a nic .... když poslouchám motor na místě, nezdá se že by vynechával...akorát to prdlá do toho výfuku (1,4Mpi 44KW 78tisKm) R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel85 Vloženo 24. Září 2010 Sdílet Vloženo 24. Září 2010 A v jakých otáčkách Ti to dělá?Řeším něco podobného.http://forum.skodahome.cz/topic/95527-poskubavani-motoru-pri-jemne-seslapnutem-plynu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 25. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2010 (editace) Když stojím tak na volnoběh slyším jak tam něco nesedí při vyšších ot. se to ztrácí ... a při 2000 ot. to poškubává s autem, když je zařazeno a chci přidat plyn tak škube... Byl jsem mezitím ve škodovce a mechanik, že to nic nehlásí, žádnou chybu ..není se prej čeho chytit....to sem věděl taky.. No a začal že je potřeba svíčky, filtry, klapka ...jenže já už mám všechno O.K. včetně vyčištění a adaptace klapky mu povídám .. ..tak pak zase, že tam není originál koncovej tlumič výfuku a to se mi teda nezdá když je tam už 3 roky ....Nemůže to dělat jeden vstřik? mechanik mi tvrdil že určitě ne že by to ukázalo ... R. Editováno: 25. Září 2010, autor: ros19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 vyřešeno -jeden vstřikovací ventil dával málo benzinu ..jo a příště nevěřím mechanikovi ve škodě(Boskovice) kterej mě přesvědčoval , že vstřikem to určitě není ..nakonec jsem doma odměřil vstřiky a bylo to jasný ... R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleypqr Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Mam podobny problem - na neutrale mi kolisu otacky motora a pocut to aj vo vyfuku - sem tam si odpluje. Ako si prosim meral tie vstreky? Cez VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top_topoll Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Zdravím, mám problém, fabka mi střílí do výfuku... jako líbí se mi to ale mám tušení že mi to může žrát víc benzínu než bych si přál za cca 200kč při ceně paliva 1L za 29,90kč ujedu cca 60-70km po městě nevíte čím to může být ? děkuji Video nejvíce to jde slyšet v čase 1:00 ale i dříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 No to vidko je úžasné. Asi bych se při takové závadě k tomu motoru choval ohleduplněj. Udělej Vagem diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 8. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 (editace) problém s 1.4mpi 44kw 2001 , když stojím na místě a přidám plyn tak po sundání nohy z plynu jak se motor vrací do volnoběhu tak několikrát plivne do výfuku...někdy motor poškubává při jízdě na 2 rychl. stupeň... jinak motor jede vcelku normálně .. výfuk děravý není ani vlnovec (střední i zadní díl nový), netěsnost sání není, vstřiky O.K , svíčky nové , filtry vzduch, filtr benzin nové, klapka čistá nastavená vag nic nehlásí , nevím jestli je bod zážehu v minusu o.k ??podle Dp by měl být 2 až 13 už mě nic nenapadá , může tohle dělat i lišta zapalování ?? Díky za každou radu Editováno: 8. Duben 2017, autor: ros19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 8. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Trápení pokračuje, zjistil jsem, že když se ze zvýšených otáčkek vrací motor do volnoběhu a ve výfuku plivne a přidržím papír u výfuku tak v jeden moment to ten papír přisaje, nemůže být příčina ve ventilech nebo nějaký jiný nápad ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.