Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím ,

nesetkal se někdo se závadou, že nepravidelně plive do výfuku a při jízdě motor poškubává v určitých otáčkách ?

VAG nic nehlásí, prošel jsem hodnoty a nic .... když poslouchám motor na místě, nezdá se že by vynechával...akorát to prdlá do toho výfuku (1,4Mpi 44KW 78tisKm)

R.

A v jakých otáčkách Ti to dělá?Řeším něco podobného.http://forum.skodahome.cz/topic/95527-poskubavani-motoru-pri-jemne-seslapnutem-plynu/

• Autor

Když stojím tak na volnoběh slyším jak tam něco nesedí při vyšších ot. se to ztrácí ... a při 2000 ot. to poškubává s autem, když je zařazeno a chci přidat plyn tak škube...

Byl jsem mezitím ve škodovce a mechanik, že to nic nehlásí, žádnou chybu ..není se prej čeho chytit....to sem věděl taky..

No a začal že je potřeba svíčky, filtry, klapka ...jenže já už mám všechno O.K. včetně vyčištění a adaptace klapky mu povídám .. ..tak pak zase, že tam není originál koncovej tlumič výfuku :kol-137:

a to se mi teda nezdá když je tam už 3 roky ....Nemůže to dělat jeden vstřik? mechanik mi tvrdil že určitě ne že by to ukázalo ...

R. :kol-49:

Upraveno od ros19

• 2 týdny později...
  • Autor

vyřešeno -jeden vstřikovací ventil dával málo benzinu ..jo a příště nevěřím mechanikovi ve škodě(Boskovice) kterej mě přesvědčoval , že vstřikem to určitě není ..nakonec jsem doma odměřil vstřiky a bylo to jasný ...

R

• 1 měsíc později...

Mam podobny problem - na neutrale mi kolisu otacky motora a pocut to aj vo vyfuku - sem tam si odpluje. Ako si prosim meral tie vstreky? Cez VAG?

• 6 let později...

Zdravím, mám problém, fabka mi střílí do výfuku... jako líbí se mi to :D ale mám tušení že mi to může žrát víc benzínu než bych si přál :D za cca 200kč při ceně paliva 1L za 29,90kč ujedu cca 60-70km po městě nevíte čím to může být ? :) děkuji :)  Video   nejvíce to jde slyšet v čase 1:00 ale i dříve :) 

No to vidko je úžasné. Asi bych se při takové závadě k tomu motoru choval ohleduplněj. Udělej Vagem diagnostiku.

• 3 týdny později...
  • Autor

problém s 1.4mpi 44kw 2001 , když stojím na místě a  přidám plyn tak po sundání nohy z plynu

jak se motor vrací do volnoběhu tak několikrát plivne do výfuku...někdy motor poškubává při jízdě  na 2 rychl. stupeň...

jinak motor jede vcelku normálně ..

výfuk děravý není ani vlnovec (střední i zadní díl nový), netěsnost sání není,

vstřiky O.K , svíčky nové , filtry vzduch, filtr benzin nové, klapka čistá nastavená

vag nic nehlásí , nevím jestli je  bod zážehu v minusu  o.k ??podle Dp  by měl být 2 až 13 

už mě nic nenapadá , může tohle  dělat i  lišta  zapalování ?? Díky za každou radu

plive.png

Upraveno od ros19

• 1 měsíc později...
  • Autor

Trápení pokračuje, zjistil jsem, že když se ze  zvýšených  otáčkek  vrací motor  do volnoběhu a ve výfuku plivne 

a  přidržím papír u výfuku tak v jeden moment to ten papír přisaje, nemůže být příčina ve ventilech nebo nějaký jiný nápad ??

Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.