Publikováno Březen 30, 20178 r Ahoj, máte prosím někdo v O1 ovladač zpětných zrcátek se symbolem L+R? A ne jen tak jak to má skoro každý, že tam má napsáno jen Lko? (Pokud si správně pamatuji, tak "L+R" je napsáno uprostřed ovladače, ale nejsme si tím jistý a ten co nehledám, má Lko v horní části ovladače. Pokud tu někdo takový je, prosím o fotku ovladače. Díky.
Březen 30, 20178 r Autor Tak pokud by to náhodou někdo hledal, tak přikládám poptávaný obrázek. Jsem zvědav co mi řeknou ve značkovém servisu, že jejich originální ovladač nepovažuji za originál, když vypadá jinak. :-) Ještě dodám PN: 1U1959565J Upraveno Březen 30, 20178 r od Mic-net
Duben 3, 20178 r já mám L nahoře uprostřed výhřev a dole R. Fotku nemam, ale POKUD si vzpomenu tak zitra vyfotim. jinak mam RS 2003
Duben 3, 20178 r Autor Ano, to je právě jen náhrada kterou já nechci :-( Zvolit na ovladači polohu L a koukat jak se hýbe i pravé zrcátko mi moc jako originální díl nepřijde... Ovšem značkový servis má jiný názor. Prý je to v pořádku a prý si to myslí i automobilka...
Duben 6, 20178 r tak dneska jsem to zkoušel a s levym se hejbe i pravý... kamos ma to samy a dela mu to taky, tak to asi tak udělali..
Duben 6, 20178 r Je to 100% originální a stačí jen konzultovat s návodem - L nastavuje obě zrcátka, P jen pravé.
Únor 2, 20187 r To nejspíš neseženeš. Taky jsem měnil ovladač za původní vykloktaný L+R a ten se už sehnat nedá, nebo jen velice obtížně. Náhrada, co se prodává teď, je ale plně kompatibilní a asi i jediná k mání. Upraveno Únor 2, 20187 r od CzechDave
Květen 21, 20187 r Ahoj,ja mam to same ovladani zrdcatek,ale bohuzel jsem vuz koupil s ulomenym knoflikem ovladani,sel sem se na to zeptat do mistni prodejny dilu a bylo mi receno ze uz se neda normalne sehnat,snad jedine ze by ho nekdo prodaval. Tak sem chtwl koupit to klasicke a ejhle nefunguje mi leve zrdcatko takze dalsi problem. No nic chlape takze nam nezbyva nez si sehnat to klasicke novejsi ovladani bohuzel.
Listopad 28, 20186 r Ahoj! Dá se to koupit na čínském e-shopu, koupil jsem to tam a rozdíl byl akorát v podsvícení, které je teď červené
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.