trek Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Čau lidi, u mého SII mám problém s vyhříváním sedačky řidiče. Na nejvyšší stupeň se dlouho nic moc neděje, topí to jen málo, na nižší stupně to jde dobře ale topí jen opěradlo. Nevíte někdo z reálu jak náročná je oprava a to ke všemu v koženém čalounění? Mám světlou kůži a nevím jestli to má smysl nechat opravit, aby nebylo víc škody než užitku. Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Tuším se stáhne kůže(potah) a vymění dečka, asi nic složitého. Pakárna bude asi dávat zpět potah. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara GS Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 zřejmě budu muset tohle řešit taky.. vše funguje jak má, ale mám pocit, že hřejou jen záda bez sedáků..pokud to budeš řešit dej vědět.. možná to oželím podle náročnosti operace.. mám tmavé sedáky kombinace kůže-alcantara.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Blíži sa nová zima, nikto nič neporadí? Ešte jeden dotaz. Nová vložka na superb stojí asi 2500 Kč, na Octaviu asi 850 Kč. Poradí niekto či sa dajú zameniť, prípadne čo spraviť aby sa dali zameniť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Zamenit primo asi ne. Skodovka zase neni az takova svine, aby naprosto totozny dil prodavala na ruzne auta za jine ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Zamenit primo asi ne. Skodovka zase neni az takova svine, aby naprosto totozny dil prodavala na ruzne auta za jine ceny. V katalógu vypadajú rovnako, ešte i obrázok má v ETKE rovnaké číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Vypadat na obrazku muzou stejne, takhle na tom neni co menit. Ale dulezite je aby sedelo cislo dilu, coz s octavii asi nesedi. Ale jestli funguje decka z OII v Superbu nevim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Číslo superb 3T0 963555AA, Octavia 1Z0 963555A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 obrázky v ETKE sú zoradené na každom modeli rovnako , podľa toho človek zhruba vie o čo ide . Tie dečky sú iné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodger Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Minulý týden jsem to řešil. Vydělat sedadlo, odšroubovat plasty, stáhnout kožený potah, je to tam přidělané tak, že to je zahnuté s lištou - nic složitéhom. Kovové kroužky jsem odstříhal a pří montáži jsem místo nich použil plastové stahovací pásky. Použil jsem dečku s Octávie II, kterou jsem tam dal na tu původní, která stejně nešla sdělat. Vyhřívání funguje 100% lepší než u spolujezdce s tím, že nemám vyhřívané lemy, ale ... Dečka stála cca 800 Kč, ale podotýkám, že tam nepasuje jako originál, ale funguje perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 ahoj,koupil jsem supa II s kozenym interierem a ve predu mi nehrejou sedaky,jen operky.v predchozim aute se (BMW) se to dalo pres menu nastavit.neni to u supa taky tak?nebo mam prerusene decky?popr daji se decky menit samostatne?diky za reakce.Drroman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 daji se decky menit samostatne?diky za reakce.Drroman áno,dajú ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Ja som menil pred dvoma tyzdnami vyhrievanie chrbta. Ak chces vediet, ci mas preruseny vyhrevny kabel, tak si ho premeraj. Chrbtovy dava 4,5 ohma. Ten oo zadkom by mal mat urcite do 6ohm. Moj zly mal 300-400ohm, co je vela a zistil som, ze bol 4x preruseny. Nevidoet to vobec, len postupne po centimeteoch napichavat kabel a merat. Kazdopadne ho mozes vyhodit. Novy kupis za cca 50-60 eur!!! Je to palka za taku malu deku. Ale co som mal robit, ked si chcem ohriat chrbat. Mimochodom...vyrabaju sa na Ukrajine!!! Da sa kupit cez ebay z ciny univerzal deka, ale ta ti nebude pasovat na cvoky, kedze je v celku a ta original ma medzery, kde sa prichytava futro. Prilozim fotky ako som to vymienal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 no,ted bude leto,ale do zimy budu muset ty ukrainske padelky vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 No...bohuzial original je z Ukrajiny. :-D Skoda setri naklady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Mam tu sedacky z passata b 5,5 nesly by pozuzit ty decky z nich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Zistil som, ze zadna vyhrevna decka je v p.... Bol preruseny tepelny drot na viacerych miestach. Vizualne to vobec nevidiet, lebo v tej silikonovej izolacii alebo aka to vlastne je, je drot pevne stlaceny. Po premerani mal 300-400 Ohmov, co urcite nebolo vporiadku. Kupil som teda za 60 Eur novu a po premerani ma iba 4 Ohmy... Tu je ako taky postup ako som vymienal tu deku. Neviem tu pridat priamo obrazky! Najprv je potrebne povolit zozadu potah: https://drive.google.com/file/d/0B0SajfoOhwhVaHJiWWFFTXh0eWs/view?usp=sharing Uvolnit vodiace lanka po stranach: https://drive.google.com/file/d/0B0SajfoOhwhVMWxuVGZtekExUHM/view?usp=sharing Vytiahnut bocnu packu: https://drive.google.com/file/d/0B0SajfoOhwhVdVRVUlJVZVdTYTg/view?usp=sharing Pretiahnut lanka cez medzeru medzi sedakom a opierkou: https://drive.google.com/file/d/0B0SajfoOhwhVc0llM0dyc0pfUTA/view?usp=sharing Postupne povytahovat potah a uvolnovat z uchytov (cierne body) drot, ktory drzi potah na mieste: Na fotke je uz vyhrievacia deka prec, kedze som ju uz vybral predtym a cakal som na novu. V dolnej casti postranach a hornej je prilepena k polstrovaniu obojstrannou paskou, takze pri odlepovani vam strhne cast polstrovania...bohuzial. Nova dojde uz aj s nalepenou paskou: https://drive.google.com/file/d/0B0SajfoOhwhVMDVFbzJoUFZic3M/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B0SajfoOhwhVVTZjR1BzaHNJQ3M/view?usp=sharing Prilepit novu deku a pozastrkavat ju do medzier: https://drive.google.com/file/d/0B0SajfoOhwhVN3R5NDRDNXBDNkk/view?usp=sharing Prichitit naspat potah: https://drive.google.com/file/d/0B0SajfoOhwhVN3RFeGEwMXRNMlk/view?usp=sharing Pretiahnut cez medzeru medzi sedakom a operadlom kabel, ktory potom pripojit do svorkovnice pod sedackou: https://drive.google.com/file/d/0B0SajfoOhwhVZDRkX29yTmNVLWM/view?usp=sharing Dufam, ze niekomu pomoze. Editováno: 5. leden 2017, autor: r_e_n_e 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Nevěděl bys prosím tě, co naměříš na svorkách v podlaze v tomto konektoru na vytápění při jednotlivých stupních? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Predpokladam, ze skrat ak budes merat odpor, kedze pri prepinani sa ti meni napatie/prud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rischwon Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Chlapy nemáte, někdo aktuální zkušenost. Kolik to stojí a kde jsou na to šikovní mechanici? Nechci aby se mi na tom někdo učil, ale aby šel na jisto a odvedl 100% práci. Díky za každou poznámku. Někde jsem četl že v Mladé Boleslavi to dělají, ale je to ze Zlínského kraje trošku z ruky. Každopádně jestli to má stát 3-4 tisíce, tak vzdálenost víceméně nehraje roli. Aspon se Sup projede,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Pozri niečo vo vlákne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 (editace) Uz som to robil aj ja sam. Pozri moj prispevok. http://forum.skodahome.cz/topic/132005-vyhrev-sedacek/?p=2031902 Nie je to nic komplikovane. Editováno: 10. Prosinec 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igmaus Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Zdravím na superbe mi prestal fungovat vyhrev predných sedačiek. Fungovali bez problémov potom som daval tepovat auto ten co mi to robil zapol vyhrev sedačiek, ked boli sedacky mokré zohrialo ich ake odvtedy uz vyhrev nefunguje na obidvoch. Poistka je v poriadku napadlo mi ze by mohlo byt vadné relé vyhrev lebo ked zapnem vyhrev tlačítka svietia ale nepočujem cvaknutie kedy zopne vyhrev. Kde najdem relé vyhrevu? Ak mate nejake tipy kde by mohla byt este chyba tak napíšte dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Skus premerat decky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Mně zase hřejou jonom opěradla a sadáky vubec jak řidič tak spolujezdec.... tak je divný že nehřeje ani jedna. To jsou teda jak obě špatné? nebo muže byt problém i jinde? Díky za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.