LukášCBR Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 Není, taky ho nemám. Má to snad až verze L&K. Není to ale problém objednat z Aliexpressu. Edit : ve videu máš právě verzi L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 V 4. 5. 2019 na 10:10, The_DoctoR napsal: Naopak. Daji se ty chromove listy nahradit za klasicke cerne, jak to maji treba RSa? Asi jedine kdyby si je zkusil nechat potahnout folii nebo nastrikal plasti dipem, do nakyho odlupovani bych se nepoustel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Je to přilepený? Já myslel, že by to mohlo jít vycvaknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A.ndrew Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Zdravím. Potřeboval bych pomoc. Nemůžu nikde najít na prodej chromované listy okolo oken. Mám prasklou listu a potřeboval bych ji vyměnit... Poraďte eshop nebo kde najít náhradní díl... Jedná se mi jen o poslední část listy u okna zavazadlového prostoru, klidně koupím i celou sadu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikous Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Na jaký konkrétní model to potřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikous Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Na tomto obrázku jde vidět dříve popisovaný problém s chromovými lištami. Na mé Octě jsou lišty kolem předních i zadních oken OK, je ty poslední lišty kolem oken do kufru jsou přesně takto hnusné, jako na obrázku. Zkoušeli mi to rozleštit, ale marně :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřejis Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Reklamoval jsem lišty kolem oken, na radu Ferdy 25 i ošoupaný volant po 40tis. Reklamace uznaná i když lišty až na druhý pokus. Ahoj, muzu dotaz na ty listy? Me totiz poslali slusne do prdele, jak se ti povedlo je premluvit? Auto je stare 3 roky a mam prodlouzenou zaruku. Fakt me to stve, vytahli tam na me akorat nejaky predpis z Boleslavy ze jak mam auto sparvne cistit, a ze jsem tak nepostupoval [emoji19]Za pripadnou odpoved dikySent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 TPI 2053006_1 - Povrchové odchylky okrasných chromovaných lišt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericky Vloženo 5. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2020 Ja by som sa rad opytal, ci ma niekto opacnu skusenost. Ako sa zbavit chromovych list. Je mozne ich prelepit foliou, aby to drzalo celorocne? Mate niekto skusenost? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treborztv Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Zdravím. Podarilo sa niekomu zohnať chrómové lišty okolo okien? Jedna sa mi konkrétne o ľavú zadnú na combi verziu. Odlepila sa mi a kedže som si to nevšimol odporom vetra počas jazdy som ju zdeformoval. Podľa servisu sa dá kúpiť len ako súčasť okna. Podľa mňa to je trocha pritiahnuté za vlasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Může mi někdo potvrdit, zda chrom lišta u zadních dveří je součást toho malého zadního okna u liftbacku facelift? Přední a zadní dveře jsou jen na výměnu chromové lišty ale ta zaoblená část by právě měla být jako celek malého okýnka... Případná záměna za černou (dechrom) by byl výměnou kus za kus? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Ahoj Borci, asi to není úplně k tématu, ale lepší jsem tu nenašel. Mám Octavia 3 RS po Faceliftu combi. Chrom packet a zatmavená skla. Úplně mi to nejde k sobě. Daleko lépe vypadají černé lesklé lišty okolo oken a černé lesklé střešní nosiče. Neřešil jste někdo podobný problém? Co doporučujete? stříknout barvou, nebo spíš fólie? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Tak já nevím, co je na názvu tématu a probíraným záležitostek o CHROMOVÉ liště nepochopitelné? Pokud se to nikde neřeší, založ si na to nové téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.