Garfield RS Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Zdravím,chtěl bych na S2 combi před face vyměnit žárovky ve zpátečkových světlech za ledkové.Patice je tam T10?A co jsem našel na netu,tak jsou psány jako parkovačky,tak mám obavu,aby nesvítili málo (slabě) jako parkovačka.Podle čeho vybrat vhodnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Treba vyberať podla typu LED čipu (a koľko ich je) ktorý je na danej žiarovke. Iný LED čip iná svietivosť, vid https://frimge.com/image/SH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Já teda nevím kde se dalo vyčíst, že do zpáteček patří T10, ale v manuálu se píše o W16W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nojmik Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 já jsem zase našel že to je patice Ba15s například: tyto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NehalemEN Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Je tam patice Ba15s, ovšem už někdo vyměňoval žárovky za ledky? aby jednotka nehlásila chybu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Ba15s je na dennim sviceni a mlhovce. Na zpatecku je vetsi t10 w16w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Před face je W16W - patice T10 Třeba tato http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/0/3/5/4961-Parkovaci-svetlo-T10-CAN-BUS-SMD-15-1-HP-bezpaticove-1ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NehalemEN Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Ano, ano máte pravdu, špatně jsem se podíval jaká žárovka kam jde, je to přesně jak píše HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Prosím, nemáte seznam typu žárovek kam jaká patří? SII Combi 2013 ... Bohužel nemůžu nikde žádný seznam najít. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 před face , vyražený co je co u každý patice zezadu na světle face zadek je 2X ..ba15s.. 1X blinkr orange 1X zpátečka to co si tam dáš , ostatní 3patra led kolem dokola , s brzdou a mlhou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 tak jsem nasel t10 30W v regale. V parkovackach mi chybu nevypisujou, ALE ve zpatecce jo. Nejake reseni,nebo doporuceny nejakych LED do zpatecky SII pred FL2009? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Tak objednany dalsi LED do zpatecky a opet chyba. Odpor se mi tam davat nechce,jelikoz topi a neni tam na nej prostor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 ja som tiez objednal take za 26 eur 2 ks s cree cipmi, svietia perfektne, ale chybu vypisuju. teraz som trocha googlil a nasiel nieco taketo - https://www.svetziaroviek.sk/svetziaroviek-sk/eshop/23-1-Eliminator-CANbus-pre-LED/0/5/1037170-CANbus-OSRAM-LEDriving-Control-Unit-12V-21W-eliminator-Set-2ks ked si pozries navod, nacvakava sa to iba na povodne kable, cize by sa to teoreticky dalo tam niekde pichnut a keby to bolo fakt funkcne tak kaslat aj na tych 10 eur navyse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 To je prave jen odpor. A ten topi hak ustredni topeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Před hodinou, N@pster napsal: A ten topi hak ustredni topeni. A čemu to vadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 A zohrieva sa to neustále alebo iba ak sú tie spiatočky aktívne? Pretože zvyčajne cúvaš iba pár sekúnd, čiže by to nemalo vadiť. Tiež som kúpil ledky do spiatočiek do svojej F3 a zaobstaral som si aj tie rezistory. Skúsil som ich nahodiť, ale chyby stále hlásilo.. zistil som, že tie rezistory poriadne neprecvakli pôvodný kábel, izolácia je dosť hrubá. Treba surovo odstrániť časť izolácie z pôvodných káblov. K tomu som sa ale ešte nedopracoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 před 18 minutami, brrrrm napsal: A zohrieva sa to neustále alebo iba ak sú tie spiatočky aktívne? Pretože zvyčajne cúvaš iba pár sekúnd, čiže by to nemalo vadiť. Proto sem se taky ptal. Mám je už několik let a ničemu to nevadí. Jediný co sem upravil ve VAGU, byla kontrola couvaček po otočení klíčkem do první polohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Presne nad tym som rozmyslal, ci sa to bude hriat iba pri cuvani, alebo stale, ale predpokladam, ze iba pri cuvani a to je fakt iba par sekund, takze to nemoze vadit. Je mi luto vyhodit tie ziarovky, ked som za nich vyhodil skoro 27 eur, radsej dam este dalsich 10, len nech to funguje, aj pri cuvani vidim podstatne lepsie. to šulda: ako si upravil tu kontrolu cuvaciek po otoceni klucom? Predpokladam, ze to je to preblikavanie po starte co som si vsimol aj u led hmloviek napr. ze mi to robi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 (editace) SII ma dvoje hlidani žárovek. Pri startu a behem jízdy. Tzn teoreticky se bude hrat pořád. Jelikoz mam lifta,tak zpatecky nesviti,kdyz je viko otevreny,takze to nemuzu promerit. Jinak ferda by to mohl umet odkodovat. Editováno: 6. Červen 2017, autor: N@pster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 (editace) před 11 hodinami, matelkoxxl napsal: to šulda: ako si upravil tu kontrolu cuvaciek po otoceni klucom? Predpokladam, ze to je to preblikavanie po starte co som si vsimol aj u led hmloviek napr. ze mi to robi. jj, to blikání, ale ne při startu ale po otočení klíčku do první polohy. Nemám Supa, ale předpokládám že v tom nebude extra rozdíl, možná se ale pletu. ferda25 bude určitě vědět. Já to odkódoval ve VAGU. před 10 hodinami, N@pster napsal: SII ma dvoje hlidani žárovek. Pri startu a behem jízdy. Kdyby to tak bylo, tak by ty ledky v couvačkách, podle mě, pořád blikaly, ne? U O II to kontroluje v tý první poloze klíčku před startem, a pak když se daná žárovka, nebo ledka rozsvítí, což je logický. To si Sup během jízdy pořád posílá proud do žárovek pro kontrolu jestli jsou OK i když zrovna nesvítí, respektive když jsou vypnutý? Editováno: 6. Červen 2017, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Ano. Ma neustalou kontrolu zarovek. Ta pri startu lze vypnout i pres VCDS,ale ne u vsech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 OK, cize vie mi niekto poradit co a kde skusit nakodovat, aby to nekontrolovalo po starte tie ziarovky? Pripadne je mozne tu kontrolu vypnut uplne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 (editace) před 2 hodinami, N@pster napsal: Ano. Ma neustalou kontrolu zarovek. Takže když manželka trefila ve dne ptáka, kterej to napral do světla a odnesla to žárovka v dálkovým, tak bejt to Sup, tak tě to hned upozorní že je žárovka KO? matelkoxxl>> Zkus se zeptat ferdy25, už sme tě tu na něj směrovali Editováno: 7. Červen 2017, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Ano presne tak. Jakmile behem jizdy praskne zarovka,tak ti to SII napíše. Jak jiz bylo psano tuto zavadu dokaze odstranit Ferda25. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 No len Ferda25 je asi tak 1400 km tam a spat, preto som sa pytal, ci nahodou sa to neda odstranit cez VCDS aby som nemusel robit kvoli tomu taku streku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.