Listopad 11, 201311 r Nevíte nahodou proc i s novými flat steraci mi nestira pred ridicem takový trojuhelnikod topréda smerem nahoru.... resp tam kde je uchycn sterac k ramenku tak tam se sterac nedotyka skla, zacne se dotýkat až tak po cca 1/3 chodu myslel sem ze novy stirace to vyresej ale je to naprosto to samy....predpokladam ze raminka resp tlačný pružiny neodcházej
Duben 21, 20178 r Zdravim vsechny majitele Superbu I. Mam dlouhodoby problem se steracama. Prikoupi Superb I facelift 2007 jsem mel original velke bazmeky, ktere vypadaji jak z sedesatych let. Vymenil jsem za AEROTWIN, ale uz od zacatku spatne stiraly kraje. Gumicka u kraje nelicuje presne se sklem a nedoleha. Prosim o radu jake sterace koupit na system HAK. Jaky vyrobce atd. atd. cena me nezajima, jen ciste sklo mel jsem i od Bosche a taky zadna slava. Nechapu tomu. Predem dekuji za pomoc. Jirka
Duben 23, 20178 r Problém je v tom, že prodávají skladovky, které jsou třeba i několik let uskladěnné v nějakém skladě. Každý stěrač časem ztvrdne a ani nemusí být používán. Doporučuji koupit, rovnou namontovat přímo u prodejny a vyzkoušet. Řešil jsem tento problém hodně mockrát. Hodně se zhoršilo Valeo, ale nakonec zabral Bosch Je velká škoda, že na stěrače nepíšou datum výroby
Duben 26, 20178 r Presne neco takoveho se asi deje. Sterace jako kdyby ztvrdnou a narovnaji se a potom to nestiraji na krajich. Ted jsem poridil nejake no-name tak uvidime. Jen na test.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.