Michalbmw Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 (editace) Ahoj,mam problem.Omylem jsem natankoval benzin misto nafty,auto ujelo od stojanu cca.300 m a chciplo.Kdyz mi dosla pricina,auto jsme odtahli,vypustili a vycistili nadrz,palivovy filtr,nalil jsem naftu a auto v pohode chytlo.Jede normalne,ale obcas za jizdy skubne,rozsviti se porucha motoru a jede v nouzaku.Chcipne se,nastartuje a jede zase v pohode.Jedine ceho jsem si vsiml,ze kdyz se ubere plyn v tom skubnuti,nehodi to do nouzaku a nenapise chybu.Nevite nekdo co stim?Diky Editováno: 29. Duben 2017, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Název tématu je skutečně výstižný, problém je z něj vidět na první pohled. Upraveno do souladu s pravidly fora. Co s tím? Pořádná diagnostika bude základ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Vstřikovací systém siemens u první generace 1.6 TDI ( trojkové už mají bosch) je hodně nachylný na cokoli. Dej si otestovat vstřikovače a tlakové čerpadlo. Buď budou ještě zbytky benzínu v okruhu což si nemyslím a nebo jsi přidřel čerpadlo na to si vsázím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Pozri aj sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalbmw Vloženo 29. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 No,doufam,ze bude chyba jinde nez v cerpadle nebo vstrikach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 jojo piliny od čerpadla, to se pak musí měnit i tlakové vedení, lišta a vstřiky, oprava cca 80 klacků. Bosch toho snese dost ale u siemensu stačí fakt málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalbmw Vloženo 30. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Dík moc za rady,zkusím nejdrive diagniostiku a pak se mrknu dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalbmw Vloženo 1. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Diagnostika nic nenepsala,vše bez závad..piliny v čerpadle nejsou.Čerpadlo je continental Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Pokud se Ti rozsvítí porucha motoru, tak tam chyba být musí. Zřejmě jsi na vyčtení zvolil špatný oddíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalbmw Vloženo 1. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 před 8 hodinami, ferda25 napsal: Pokud se Ti rozsvítí porucha motoru, tak tam chyba být musí. Zřejmě jsi na vyčtení zvolil špatný oddíl... To netuším,já diagnostiku nemám...jen jsem nakukoval a viděl,že v motorové jednotce nic nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Pokud se rozsvítí kontrolka a auto padne do nouzáku a není zapsaná chyba, tak máš upravenou jednotku motoru a vypnutý zápis některých chyb(v MB tomu říkají událost). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalbmw Vloženo 9. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Tak problém je snad vyřešen,nizký tlak paliva na liště.Čerpadlo v nádrži přidřené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Pridrené čerpadlo v nádrži je podľa mňa možné len pri veľkom nájazde km. Benzím by čerpadlo poškodiť nemalo.To skôr vstrekovače , alebo vysokotlaké čerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsíša Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Zdravím, tak dnes se mi povedlo to samé. Natankoval jsem benzín a měl jsem stejné potíže jako zakladatel vlákna. Akorát s tím rozdílem, že jsem si chybu uvědomil hned po natankování a tak jsem ani nezkussil nastartovat. Bohužel mi nedošlo, když přijela odtahovka, že nesmím otočit ani klíčkem v zapalování kvůli zamčenému volantu. Takže čerpadlo v nádrži nasálo benzín a dál to znáte. Nouzový režim, nízký tlak paliva a odneslo to také palivové čerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.