Zdend Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Mám takový problém s mojí Fabií, pokud je auto studené, tak je vše v pořádku,ale jakmile se trochu ohřeje začne se z motorového prostoru ozývat hlasité klapání, které se stupňuje s otáčkami a ve vyšších se jakoby vytrácí. Asi ho přehluší zvuk motoru. Nevím jistě jestli to jde od motoru, ale z převodovky to není, protože vystavení spojky na to nemá žádný vliv. Upozorňuji, že tento zvuk pozoruji při vozidle vklidu na volnoběžné otáčky. Už fakt nevím čím to může být, prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Engine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 (editace) To vypadá jak přidřenej motor a nebo třeba vadnej hydroštěl...do servisu s tím Editováno: 4. Říjen 2006, autor: OloZX6R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Jaký motor, kolik najeto? Mohla by to být i vůle na klice, nebo v pístním mechanismu. Samozřejmě ten hydroštel je nejvíce pravděpodobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdend Vloženo 4. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Auto má najeto 110 tisíc, je to 1.4 mpi 44 kw. Vyměnil jsem olej-žádná změna. Nepozoruji žádnou změnu výkonu, spotřebu na poslední nádrž jsem měl 6.5 litru/100km. Kdyby to byla klika, tak by se to snad hlásilo až ve vyšších otáčkách,ne? Ani není žádné hlášení špatného tlaku oleje. Nemůže to být třeba i vstřik?, když jsem čistil škrtící klapku, tak byl jeden vlhkej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 (editace) Začalo to z nenadání, klepání se pořád zvětšuje? Editováno: 5. Říjen 2006, autor: Tomas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdend Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Mě příde že to klapání se zvyšuje, je to intenzivnější, ale není to klepání jako kov na kov, ale takové měkčí klapání, ale zato už dost hlasitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdend Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Notak lidi zkuste ještě něco poradit, do servisu se mi to nechce dávat, nějak jim nevěřim-co si člověk neudělá sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Nevím co všechno jsi kontroloval, ale docela pěkně klape plastový kryt motoru, když není rozumně utažený. Právě zahřátí motoru ho může o trochu víc uvolnit a zvuk ja pak dobře slyšitelný na volnoběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 To je pravda, ten plastový kryt umí udělat hrozný zvuky a vůbec nejlepší je, když na tom uvolněnym krytu začne poskakovat trochu uvolněnej znáček Škoda, to se pak zvuk motoru dostává do úplně jiných kvalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia19 Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Mám takový problém s mojí Fabií, pokud je auto studené, tak je vše v pořádku,ale jakmile se trochu ohřeje začne se z motorového prostoru ozývat hlasité klapání, které se stupňuje s otáčkami a ve vyšších se jakoby vytrácí. Asi ho přehluší zvuk motoru. Nevím jistě jestli to jde od motoru, ale z převodovky to není, protože vystavení spojky na to nemá žádný vliv. Upozorňuji, že tento zvuk pozoruji při vozidle vklidu na volnoběžné otáčky. Už fakt nevím čím to může být, prosím poraďte. Je to vyťahaná rozvodová reťaz. Mení sa to ako celok: rozvodová reťaz+rozvodové koleso vačkového hriadeľa+rozvodové koleso kľukového hriadeľa+tesniaci krúžok kľukového hriadeľa (gufero)+tesnenie príruby. Spolu asi 600-800Sk. A máš ďalších 100-tis. pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.