Funatic21 Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Zdravim. Nema, nebo nevidel nekdo na vlastni oci tyto plastove atrapy? Docela se mi libi, jak to ozivi zadek, ale stale vaham. Predem diky Jeste doplnim, ze se jedna o plastove atrapy od Milotecu, ktere se jen prichyti vruty do plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Ve skutečnosti vypadají lépe než na přiložené fotce.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funatic21 Vloženo 4. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 (editace) Nejsem nejaky zastance tehlech "tuningu" atd..ale nad timto uvazuju, takze dekuju za reakci Editováno: 6. Květen 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Před hodinou, rosta.rs napsal: Ve skutečnosti vypadají lépe než na přiložené fotce.. To je věcí názoru... Mně se to nikdy nelíbilo. Jinak to tady na foru měl tuším Aleš_BX. Funatic21 - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jisip Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Mám je 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funatic21 Vloženo 4. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Vypada to dobre a slusi ji to! (Jinak hezka barva auta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jisip Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbis 8543 Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Kde se dají koupit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancoSV Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 V 4. 5. 2017 na 19:33, jisip napsal: Mám je Mozes poslat viac foto s tymi atrapami? Mam taku octavku v tej farbe a uvazoval som nad tymi koncovkami. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Tu mas detail z mojho auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 (editace) tiez si to kupil od milotecu? Editováno: 6. Květen 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Ano, o inom vyrobku neviem ze by existoval... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancoSV Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 dik... na tych svetlych farbach to vyzera pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jisip Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 detai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Objednal jsem to taktéž, ale mám strach jak to bude vypadat.. Nebude lepší to hodit do chromu, ať o ladí s ostatními designovými prvky? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funatic21 Vloženo 18. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Tak uz to mam a vypada to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Pošli foto :-) A fakt jste to tam navrtali? Nebylo by lepší to dát na 3M pásku? Zas bych kvůli tomu nerad řezal do plastu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 jo no, mě se to taky líbí, ale vrtat do auta se mi kvůli tomu moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funatic21 Vloženo 18. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 A toho vrtani bych se nebal. Jsou to malicky dirky..kdybys to nekdy sundaval, tak dirky zamaznes cernym silikonem. Navic nejsou vubec videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 jisip omlouvám se, použil jsem tvoji foto. Vrtají se jen malý dirky viz foto do difuzoru a kevšemu zespoda, takže když případně atrapy odstraníš nic vidět nebude (jen pokud lehneš pod auto) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado777 Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 ahoj, ja ich mam tiez ..tu je foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Howado Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Taky mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 No a k tomu ještě difuzor... https://www.auto-doplnky.com/difuzor-zadniho-narazniku-skoda-octavia-iii-2013-milotec-36770415-p23670 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Ten je ovsem nazivo prisernej.. Tyhle atrapy mam taky, jen diky tomu ze se mi libi jak rozdeluji spodni cast auta, ten difuzor je ale vazne.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.