Publikováno Květen 4, 20178 r Zdravim. Nema, nebo nevidel nekdo na vlastni oci tyto plastove atrapy? Docela se mi libi, jak to ozivi zadek, ale stale vaham. Predem diky Jeste doplnim, ze se jedna o plastove atrapy od Milotecu, ktere se jen prichyti vruty do plastu.
Květen 4, 20178 r Autor Nejsem nejaky zastance tehlech "tuningu" atd..ale nad timto uvazuju, takze dekuju za reakci Upraveno Květen 6, 20223 r od Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!!
Květen 4, 20178 r Před hodinou, rosta.rs napsal: Ve skutečnosti vypadají lépe než na přiložené fotce.. To je věcí názoru... Mně se to nikdy nelíbilo. Jinak to tady na foru měl tuším Aleš_BX. Funatic21 - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje!
Květen 7, 20178 r V 4. 5. 2017 na 19:33, jisip napsal: Mám je Mozes poslat viac foto s tymi atrapami? Mam taku octavku v tej farbe a uvazoval som nad tymi koncovkami. Dik
Květen 10, 20178 r tiez si to kupil od milotecu? Upraveno Květen 6, 20223 r od Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!!
Květen 17, 20178 r Objednal jsem to taktéž, ale mám strach jak to bude vypadat.. Nebude lepší to hodit do chromu, ať o ladí s ostatními designovými prvky? :-)
Květen 18, 20178 r Pošli foto :-) A fakt jste to tam navrtali? Nebylo by lepší to dát na 3M pásku? Zas bych kvůli tomu nerad řezal do plastu...
Květen 18, 20178 r Autor A toho vrtani bych se nebal. Jsou to malicky dirky..kdybys to nekdy sundaval, tak dirky zamaznes cernym silikonem. Navic nejsou vubec videt
Květen 18, 20178 r jisip omlouvám se, použil jsem tvoji foto. Vrtají se jen malý dirky viz foto do difuzoru a kevšemu zespoda, takže když případně atrapy odstraníš nic vidět nebude (jen pokud lehneš pod auto)
Květen 31, 20178 r No a k tomu ještě difuzor... https://www.auto-doplnky.com/difuzor-zadniho-narazniku-skoda-octavia-iii-2013-milotec-36770415-p23670
Květen 31, 20178 r Ten je ovsem nazivo prisernej.. Tyhle atrapy mam taky, jen diky tomu ze se mi libi jak rozdeluji spodni cast auta, ten difuzor je ale vazne..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.