cosmicboy Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Před pár dny jsem dobíjel baterii, jako stará škola mimo vůz. Po nabití jsem ji dal do auta, zkušebně nastartoval. Následně auto 3 dny stálo. Dnes jsem vyrazil na cesty a hned první brždění mě vyděsilo - pedál prošláplý až na podlahu, od brzd mírné zabouchání. Druhé zabrždění již OK. Následovala několikakilometrová jízda, brzdy naprosto v pořádku. A teď nevím - je něco s brzdami nebo to může mít souvislost s vyndanou baterií? Doplním, že se jedná o HTP 47 kW, 270 tis. Jediné, co jsem zkontroloval byla hladina brzdovky, ta je na MAX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Nebojím se říci, že s vyndanou baterií to nemůže souviset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Baterku jsem vyndaval i na delsi doby a rozhodne to nema souvislost s brzdama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 25. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Taky jsem baterku vyndaval x-krát, vždy to bylo OK. Obávám se tedy, že asi bude problém jinde... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.