Ildmac Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Zdravím nejprve bych napsal že mám fábii 1.2 63 kw rok 2011 a přez 70 000 km, jsem druhý majitel a s autem jsem už najel 15 000, problém je v tom, že kdykoli zařadím 3, 4 nebo 5 stupen a chci přidat a mám pod 1800 ot/min tak motor vydává dunivý zvuk a klepe se, jakmile se dostanu k hranici 2000 zabere turbo a auto hezky šlape, i když se mi zdá že turbo více drnčí a i malinko píská. Když mám zařazenou dvojku tak auto hezky zabere už od 1200 ot/min a kolem 1800 naskočí turbo . Kdysi jsem mohl ve městě klidně zařadit 5 stupen a motor jsem nechal šlapat kolem 1500 ot/min, ted si na to netroufnu pač se bojím že tím klepáním se odjebe turbo ... nedávno jsem měnil svíčky, zapalovací modul a kabely jelikož mi to vyhodilo chybu na zapalování válce a při akceleraci mi auto začalo škubat. Poradil by mi někdo co s tím? Napadlo mě jen tak z principu mrknout na svíčky, nebyl jsem u opravy, takže netuším jaké tam byly dány, jen upřesním že jsem nebyl ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 Ja takéto dunenie mám s DSG, prevody rýchlosti 4-7, pod 1400. Evidujem to od výmeny dvojhmoty a zotrvačníka, ale podľa servisu je vraj všetko v poriadku. Keď bolo auto nové, tak to išlo bez toho nepríjemného dunenia aj na siedmom prevode pri 1250. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ildmac Vloženo 24. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 No mě to dělá od doby co mi měnili svíčky a cívku, pak aj kabely ... ted budu měnit komplet rozvody s pumpou a sacím košem pač mi v tom chrastí jak na řetízkači ... + olej Doufám že pak to bude ok ... pro zichr nechám zkontrolovat i ty svíčky, zda mi tam nedali nějaký šunty co auto dusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.