luke46 Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 Zdravím, setkal se někdo s výměnou posledního dílu výfuku (FII Sportline r.v. 10/10)?? Jedná se o díl číslo 6R0 253 611 G a ŠkodaAuto ho údajně nemá ani na skladě a výroba by trvala cca měsíc. Nejde to vyřešit náhradou za jiný díl, který by tam pasoval? Ocením každou radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 Podle google by to mělo být stejný jako polo a po zadání čísla do vyhledávače mi třeba na heurece vyjelo pár firem s náhrady. Jinak 1 stránku jsme našel s originál ale použitým dílem,který ale nevypadá zas tak špatně http://www.mihocar.cz/vyfuk-fabia-ii-polo-6r0-6r0253211d-6r0253611g/d-89171/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke46 Vloženo 3. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 Ty náhrady se mě bohužel nedaří hledat na českých portálech. A když už, tak si nejsem jistý zda je to opravdu ten správný díl. Za ten odkaz na použitý originál děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 (editace) Napiš prosím VIN autí,to by se mohlo hledat lépe. A nebo ještě co tam máš vlastně za motor? Editováno: 3. Červen 2017, autor: Albín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke46 Vloženo 3. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 Jedná se o motorizaci 1.2 TSI 63kW s r.v. 10/10. Ani ve ŠA mě nebyli schopni říci jakou náhradu by tam šlo dát dle výrobních čísel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 (editace) Tak podle tvého VIN tam jde tento díl https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r6253609ak-zadni-dil-vyfuku-1-2-tsi-hatchback-bosal-29253.html Stačí si na této stránce s díly založit účet,přidat si do své garáže auto a zadat tam tvé VIN a budou ti tam nabízeny díly vhodné jen na to konkrétní auto. Editováno: 3. Červen 2017, autor: Albín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.