mirek.vano Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 (editace) ahoj, mám S III style s navigací amundsen , kde je možno vytvořit i wi-fi hotspot pro ostatní pasažéry. Poblém je v to , že nevím jak ten internet přivést do rádia. Slot na sim tam nemám. Poradí někdo? existuje nějaký externí modul na sim? díky Editováno: 8. Červen 2017, autor: mirek.vano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 myslím, že to umí jen Columbus. U Amundsena smolík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek.vano Vloženo 8. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 zvláštní je tedy,že v menu tohoto rádia je možnost wifi nastavit. Napadlo mě strčit do USB slotu wifi Usb se sim třeba od O2. no nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Jsou dvě možnosti. 1. Vytvořit hotspot v telefonu a připojit se na něj. 2. Koupit originál VW CarStick, ten strčit do USB. Nelze použít jiný mobilní modem, auto jej nerozpozná. Bohužel CarStick má velkou nevýhodu, neumí LTE. Pokud tedy CarStick, tak dokoupit ještě prodlužovák na USB a šoupnout jej do PhoneBoxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 čistě teoreticky, připojil by se CarStick i ze zadního usb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fireman01 Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Carstick v zadnim usb nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mak.cz Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Carstick se da uz sehnat v LTE verzi. videl jsem ho na nemeckem webu tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 https://shops.volkswagen.com/de_DE/web/zubehoer/p/carstick-lte-000051409e-10 https://www.amazon.de/Volkswagen-000051409E-Surfstick-SIM-Karten-Slot-CarStick/dp/B074QLD3DH 149 -170 EUR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100linda Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Ahoj. Rád bych se zeptal (asi hloupě), k čemu je dobré připojovat infotainment Columbus k WIFI. Na mobilu vytvořím hotspot, Columbus se připojí, v horní liště vidím ikonu připojení, ale k čemu je to dobré. Probíhají na pozadí nějaké aktualizace on-line nebo něco jiného? Předem děkuji za odpověď a vysvětlení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Řešilo se tady několikrát, tak stačilo pohledat. Slouží to pouze k tomu, že nemusíš zapínat hotspot, jede to furt, nežere to tolik baterku v mobilu a líp se ti k tomu můžou napojit pasažéři. Jinak to je k ničemu a má to stejné funkce jako když se to připojí na hotspot. Někdo to tady někde hůře kouše a holt jsme někteří zmlsaní, že fakt nechceme laborovat s hotspotem, tak si tam tu simkartu za jedno kafe měsíčně dáme no.. Mapy v navigaci stejně aktualizuju přes SDčko, protože aktualizovat celou evropu přes data chce tu evropu asi taky projet, já když jezdím couračky, tak se to za 14 dní stejně nepostahovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100linda Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Jj, díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Rybář Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 K dotazu jak na hotspot...Mám 3 neděle LK s Amundsenem, internet hotspot pro pasažéry (hotspot) funguje, systém má zabudovaný eSIM s LTE, ale musíš si zaplatit data (1800kc/rok, max 25GB a pak přikupovat při spotřebování). Zakoupena data fungují po celé Evropě. Hotspot však nefunguje/nepřenáší internet pro mobil řidiče v případě použití bezdrátového Android Auto, protože WiFi tohoto mobilu je společně s BT "konzumována" právě pro android Auto spojení. Btw. Aktualizace do rádia se nahrávají sami z éteru díky eSim i když nejsou extra data priplacena. Toť co jsem vyzkoumal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.