kubasta Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Ahoj. Nám takový dotaz? Pujde mi do OII r.v 08eleg. Rádio SWING ze supa bez uprav v zapojení,aby zobrazovalo parkováky + clima nebo se musí něco změnit? A jaký rámeček musím sehnat-jako na navigaci? Mám stream mp3 a hraje na dvě věci. Swing prý hraje o dost lepší a dizajn je taky supr. Sory jestli to tu je-hledal jsem,ale nenašel uspokojující odpověď. Díky za nějaké informace,nebo rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Jesli máš na mysli Swinga toho černě lesklého né jako v Octavii tak to by mě taky zajmalo jestli tam pujde ze Sll http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=231 a http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=231 otázka zní jestli mi pujde ten lesklej do Oll FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 1. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Jesli máš na mysli Swinga toho černě lesklého né jako v Octavii tak to by mě taky zajmalo jestli tam pujde ze Sll http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=231 a http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=231 otázka zní jestli mi pujde ten lesklej do Oll FL? tak tak ten lesklejší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 parkováky zobrazovat nebude, musíš vyměnit jednotku parkováků a upravit zapojení! aby ukazovalo... climatronik - musíš vyměnit panel klimatronicu z Faceliftu.. není problém udělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 parkováky zobrazovat nebude, musíš vyměnit jednotku parkováků a upravit zapojení! aby ukazovalo... climatronik - musíš vyměnit panel klimatronicu z Faceliftu.. není problém udělat.. Nepotřebuju aby mi ukazoval Swing ze Sll parkováky, když je na autě nemám, jen si mám koupit Swing ze Oll nebo ten hezčí ze Sll, počítám že tam pujdou oba když budu mít Oll Prima/2011 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabaton Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Dobrý večer všem, já bych měl také skromný dotaz, než - li zakoupím zánovní autorádio Swing. Budu mít OII FL Prima MR2011 s obyčejnou sériovou přípravou pro autorádio. Jde mi o to ( možná si to představuji jako Hurvínek válku ), zda - li půjde Swing bez problémů zapojit, tj. není - li třeba něco měnit, nastavovat, kódovat či tak... ? Nejde mi o zobrazování údajů z klimy ( mám obyč. mechanickou klimatizaci ), či o zobrazování parkováků apod. Čistě a jednoduše, zda koupím Swinga, dovezu domu, odendám rámeček, zapojím, nandám rámeček a hraju.... Děkuji předem moc za odpověď. Krásný večer všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Máme přesně ten samí problém, akorát já chci toho lesklého z Sll!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabaton Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Pořád jsem totiž přemýšlel o tom, že dám neorigo rádio, ovšem po zjištění co vše bych musel koupit, včetně origo rámečku na neorigo rádio ( cca 1.700 kč ) jsem došel k názoru, že jednodušší bude, koupím - li originál ( Swing ), na který mám momentálně velice slušnou nabídku. Ovšem samozřejmě je z Octavie FL, ale vyšší výbavové kategorie, což mě malinko znervózňuje vzhledem k těm zobrazovacím funkcím, které u mého výbavového stupně nepůjdou, jelikož je tam prostě nemám . Prostě bych jej nerad koupil a pak ho zklamán prodával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Pořád jsem totiž přemýšlel o tom, že dám neorigo rádio, ovšem po zjištění co vše bych musel koupit, včetně origo rámečku na neorigo rádio ( cca 1.700 kč ) jsem došel k názoru, že jednodušší bude, koupím - li originál ( Swing ), na který mám momentálně velice slušnou nabídku. Ovšem samozřejmě je z Octavie FL, ale vyšší výbavové kategorie, což mě malinko znervózňuje vzhledem k těm zobrazovacím funkcím, které u mého výbavového stupně nepůjdou, jelikož je tam prostě nemám . Prostě bych jej nerad koupil a pak ho zklamán prodával... No můj neorigo Sony podporuje USB ale u Swinga si hlavně budu muset dodělat MDI za cca 4tis. (a to se moc nevyplatí abych řekl pravdu) aby Swing vůbec chodil i přes USB, vypalovat mp3 se mi na CD/RW moc teda neche!!! Každopádně Swing vypadá mnohem líp než "obyčejné radio" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Pokiaľ bude Swing nakódovaný, tak nič kódovať netreba. Ale ak nebude vôbec nakódovaný (ešte nebol v aute), tak je kódovanie nevyhnutnosť. Ale to zvládnu v každom servise (snd) a je tu aj veľa ľudí s diagnostickým káblom, ktorí to vedia tiež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Ikdyž bude nakódovaný podle výbavy vozu , je třeba ho přihlásit k gatewayi..... to se týká auta ve kterém předtím nebylo orig rádio ovládané po CAN...... Jak píše Diamant...... kdokoli s diagnostikou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miskoos Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Prosim tych co vedia nieco o Swingu je to to iste ako rcd 310. Dal som to radio do altey 2009 volant ide len lava strana a prava strana,tlacitka na prehadzovanie ulozenych stanic a zdroja zvuku nejdu. Inak klimatronic ide ok. Rovnako v kodovani mam pri frevency response na vyber len octaviu a superb. Nemohol by mi niekto poslat postup popripade povedat preco nejde polka volantu. Pritom ked dam stare radio tak to ide ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 swing zo supu (leskli, ten starsi) je rcd310. takisto aj bolero sa uz robi pre superb nove a stoji 55tisic kc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Ale Bolero nebude v predfaceliftovej OII fungovať, lebo predfaceliftová OII nemá v prístrojovom štíte snímač okolitého osvetlenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 (editace) Cavte kolegovia moze niekto poradit alebo zhrnut co by bolo treba vymenit na O2 MR2006 keby som chcel vymenit stream bez mp3 za swing, Pripadne ak to niekdo prerabal nech sa podeli o skusenosti a prezradi kolko ho to vyslo. Mam vybavu elegance a chcel by som aby chodili parkovaky, clima,a ovladanie na volante. Editováno: 7. Duben 2011, autor: drak999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zilaregi Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 ja mam O2 07 vyroba,mel sem tam strem,koupil swing normalka ho tam dal a vse slape az na jas podsviceni,ten jas jde max. tak do pulky regulovat vic ne,je to ale i tak hezky citelne,jo a jeste swing ma specialni anteni konektor protoze ma v sobe dva tunery pro lepsi prijem,a tyto konektory jsou az ve faceliftech z vyroby,ptal sem se na to v servise,tak bud koupit origo kabel 1000kc,nebo tam nacpat puvodni konektor ale pak radio pouziva jen jeden tuner(tak to mam ja) vic s tim delat nebudu radio hraje ciste mi prijde lepe nez stream Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluša Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 ja mam 1din a chtel bych namontovat 2din swing ale nevím jestli bude makat octa II rok2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 upřímně já jsem Swinga nezapojoval, když jsem však chtěl, (také mám OII, MR 2008), bylo mi řečeno, že musím vyměnit gateway jednotku - což je práce navíc + co jsem se tehdy koukal, nejlevnější jsou tak za 1500Kč. Až poté je možno rádio nakódovat a bude fungovat tak, jak má.. Možná však údaj není přesný, v tomto případě si lidé v názorech a zkušenostech dost protiřečí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Swing z face O2 ve staré O2 bude fungovat a gateway stačí přehrát. Nebude na starém Maxi-DOtu a nebude ho ovládat starý multifunkční volant a nezobrazí starý typ parkováků + klimatronik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 dobrý den, mám v OII FL , r.v.2009 (MR 2010) neorigo autorádio a chtěl jej bych vyměnit za Swing. Co je k tomu vše třeba? díky předem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ljelen Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 (editace) ahoj, všem, chtěl jsem se zeptat jaký použít rámeček na radio swing 2014, původně jsem měl rádio stream octavia 2 (2005), v autě mám climatronic objednal jsem tento Editováno: 15. Březen 2015, autor: ljelen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 počkat, swing 2014? To je ten z O3 ne? Ten už se ti tam nevejde. Octavia 3 http://www.octaviaclub.cz/club-files/1_web/2013/2013-test-octavia-3-16tdi/octavia_test_img_12.jpg vs Octavia 2 http://i.ytimg.com/vi/6ZGZhadev8Q/maxresdefault.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Swing 2014 muze byt treba z roomstra nebo rapida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Ok, zas jsem chytřejší http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/autoradio-swing-pro-vozy-fabia-a-roomster http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/autoradio-swing-pro-vozy-octavia-ii-a-yeti-1z0035161px/0/1/24/43/1001 podle tvaru bych to tipoval na rámeček pro navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ljelen Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 tak to je špatný rámeček, tak jsem se rozhodl, že rádio prodám, neměl by někdo zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.