zabenskyt Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 (editace) Dobry den, mam uz delsi dobu problem na sve Fabii 1.2htp rv2005. Zacalo to tim, ze pri zvysenych teplotach(jaro) mi zacalo na podvozku pri otaceni volantem v nizkych rychlostech, stani na miste nebo rozjizdeni neprijemne vrzat. Vcera se tento zvuk o dost zhorsil. Uz to dela i pri najeti na sebemensi hrbol nebo diru. Pri zatlaceni na kapotu mi to zavrze taky. Z toho jsem vyvodil, ze by mohly byt spatne tlumice? Jo a jeste kdyz je po desti, nebo vyjedu z mycky tak mi to nedela. Dekuji za odpovedi. Editováno: 21. Červen 2017, autor: zabenskyt dodatek informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Tlumiče to nejsou. Jsou to s velkou pravděpodobností gumy stabilisátoru. Až je budeš kupovat,tak je kup o 2mm menší než máš průmer stabiku. Změř si jej posuvkou. Výměnu zvládneš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 taky by to mohlo dělat horní uložení. Začni ale těmi gumami - stříkni do nich olej, pokud to přestane, tak je to v nich a vyměň je - ze chvíli by to vrzalo zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.