Publikováno Červen 21, 20178 r Dobry den, mam uz delsi dobu problem na sve Fabii 1.2htp rv2005. Zacalo to tim, ze pri zvysenych teplotach(jaro) mi zacalo na podvozku pri otaceni volantem v nizkych rychlostech, stani na miste nebo rozjizdeni neprijemne vrzat. Vcera se tento zvuk o dost zhorsil. Uz to dela i pri najeti na sebemensi hrbol nebo diru. Pri zatlaceni na kapotu mi to zavrze taky. Z toho jsem vyvodil, ze by mohly byt spatne tlumice? Jo a jeste kdyz je po desti, nebo vyjedu z mycky tak mi to nedela. Dekuji za odpovedi. Upraveno Červen 21, 20178 r od zabenskyt dodatek informaci
Červen 21, 20178 r Tlumiče to nejsou. Jsou to s velkou pravděpodobností gumy stabilisátoru. Až je budeš kupovat,tak je kup o 2mm menší než máš průmer stabiku. Změř si jej posuvkou. Výměnu zvládneš sám.
Červen 21, 20178 r taky by to mohlo dělat horní uložení. Začni ale těmi gumami - stříkni do nich olej, pokud to přestane, tak je to v nich a vyměň je - ze chvíli by to vrzalo zase.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.