indyjones8379 Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 (editace) Ahojte pisem vam,ze som si vsimol na mojej fabii 1,2 tsi 2015 ambition klucka dveri chromova sa zacina zvnutra odlupovat na chromovej klucke.Vytvorila sa tam bublinka ako na folii. Editováno: 8. Říjen 2016, autor: indyjones8379 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 (editace) Zdravím, nenašiel som tu tému s daným problémom, tak snáď som neprehliadol. Dnes som pri vystupovaní z auta zistil, že sa mi odlupuje chróm z vnútornej strany kľučky na šoférových dverách. Zatiaľ síce ešte drží pohromade ale pri otváraní dverí som zacítil že je tam bublina. Vyzerá to tak že sa čoskoro znova ukážem v servise stretli ste sa niekto s týmto problémom? Editováno: 24. Červen 2017, autor: Helmic-Svk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indyjones8379 Vloženo 24. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Ahoj ja mam ten isty problem uz pol roka tiez je tam bublina na klucke soferovej ako keby sa chcel odlupit ten chrom.Zatial som to neriesil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 A zväčšila sa ti tá bublina za toho pol roka alebo sa to nerozširuje? V pondelok asi zavolám do servisu a opýtam sa na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indyjones8379 Vloženo 26. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Dnes som to dal do servisu povedal som im o tej bubline na klucke tak dam vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Manzelka si to vsimla na spolujazdcovej strane. Sedi tam hlavne ona, ja iba ked utieram palubku, tak som si to nevsimol. Dam tomu este chvilu, a idem reklamovat spolu s radiacou pakou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 No asi budem musieť skontrolovať aj ostatné kľučky aby som ich poprípade vyreklamoval naraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indyjones8379 Vloženo 26. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 (editace) Ahojte tak dnes mi volali,ze uznali reklamaciu na zaruku a vymenia mi to bezplatne.Ostatne klucky mam v pohode bez bubliniek.Ludia nebojte sa reklamujte su to vase peniaze v ich produktoch a ked nemci nevedia robit vyrobky nech ich nerobia.A hlavne davaju druhotriedny odpad do Skody co nechcu v Audi a VW.Neni vynimka ani Seat ten je na tom podobne ako Skoda. Editováno: 26. Červen 2017, autor: indyjones8379 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 (editace) Mám stejný problém u Rapida Ambition Fresh před faceliftem, řešil to někdo ? Přítelkyně se o to slušně pořezala na prstu. Editováno: 7. Srpen 2017, autor: Durannn upřesnění info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Řešením je reklamace. Už to tu pár lidí řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Uz sa to tu riesilo, reklamacia v Skode pomoze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Ok, obrátím se na servis, auto nemám ani půl roku, docela zajímavý estetický nedostatek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Tiez to tak mam, manzelka sina to vsimla nahodou na spolujazdcovej strane. Pytal som sa na to, vraj nie je problem reklamovat. Pravdepodobne chyba vyroby. Zatial som to nechal tak, nasypem im vsetko pri prehliadke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 (editace) No jo, to je tak, jak dneska všecho dodávají subdodavatelé za minimální náklady. Chápu věci, na které se nesahá a nebo se mechanicky nenamáhají, ale tohle je docela často používaná věc, mělo by to něco vydržet. Pravé dveře chci taky ještě reklamovat s tím ,že mi tam něco rezonuje při určitém basovém tónu, připlatil jsem si za Bolero, zvuk si chci vychutnat,..). Editováno: 8. Srpen 2017, autor: Durannn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 V pondelok som to nahlasil, nafotil si to chlapik, spisal papiere. V utorok volal, ze uz maju skladom material, na dnes sme sa dohodli pomedzi ine roboty ze to vymenia. Len skoda, ze sa nemeni cely tapacir ale uz to vyzera v poriadku Foto pred, spolujazdec bublinka, vodic znicena hrana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Díky za info, dnes jsem byl taky v servisu a řešili jsme (krom jiného) i toto. Technik se snažil odkazovat na poškození vlastní vinou, ale tohle je fakt výrobní vada, klika sama o sobě působí až moc křehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 U mna rovno ppvedal, ze to pokovanie vo vyrobe nemuselo prebehnut korektne, nafotil a neriesil ci som si to sposobil sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Dám pak vědět jaké jím přišlo vyjádření ze ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 (editace) Tak proběhla výměna celé výplně dveří vč kliky, která je součásti, myslel jsem že se bude měnit jen klika. Tak je výplň nová, neokopaná Editováno: 21. Prosinec 2017, autor: Durannn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White_line Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 To buď rád, to si celkem vyhrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Zvláštní, že se fakt neměnila jen klika, nevím jeslti je to konstrukčně obtížnější tu kliku demontovat z výplně dveří, než vyměnit celou výplň. Ale jsem rád Nicméně jsem ještě reklamoval ťukání od zadních pravých dveří / kufru a to se, byť s laděním dveří a upevněním výfuku, nepodařilo eliminovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2017 mne menili iba kľučku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2017 Asi mu během výměny něco urvali a museli vyměnit celou výplň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 23. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2017 Nemyslím že něco urvali, už v telefonu mi říkali že se můžu dostavit na výměnu výplně dveří, na což jsem se zeptal jestli si mě nespletli s jiným zákazníkem, že já reklamuji kliku tak mi potvrdili že si to nespletli, protože se to mění celé. Je to fakt zvláštní, protože si nemyslím že by Rapid měl nějak jiné a konstrukčně náročnější dveře než Faba 3. Asi se napakují ještě na té výplni u někoho jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2017 Nebo u Rapida nejde klika měnit samostatně a je třeba nějak zavařená, myslím tím nějaký plast tapecu okolo, že to není servisovatelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.