michaelsoft Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Zdravim, chtel bych se podelit se zazitkem, ktera me docela nemile prekvapil. Jednou mi kamarad pujcil svou fabii, kvuli odvozu svych kocek na hotel. Ve fabii jsem nikdy nesedel (v jeho uz vubec ne) , takze jsem mel trosku 'respekt', ale nakonec se s tim jet dalo . Zaparkoval jsem na docela velkem parkovisti pred hotelem (pro Ostravaky Domov Sester). Kocky jsem odvedl na hotel, prijdu zpet na parkoviste, najdu zelenou fabii a mackam centralni zamykani. Nasleduje telefon majiteli, ze nejde odemknout centralnim klicem. Na radu odemikam u spolujezdce a sedam za volant. Zde dochazi k problem se startovanim, nebot nejde otocit klickem a ani zaradit. Nachazim na boku misto pro imobilizer a jelikoz byl na klicich od vozu pro me dalsi neidentifikovatelny klic, logicky jsem se jim snazil imobilizer odemknout. Nicmene neslo, takze opet volam majiteli, ze nejde nastartovat a co stim. Jenze majitel ma obsazeno, tak vychazim z vozu, a nevim uz proc, oteviram zadni kufr. A najednou hodne neprijemny pocit. Misto prazdneho kufru (po zavazadlech od kocek) koukam na kufr plny brambor. Nejprve me napadlo, ktery chytrak mi dal do kufru brambory, nicmene jsem se trosku rozhlidl po parkovisti a o cca 20m stoji dalsi zelena fabie. Tuz mi dochazi ze neco neni ok a ze asi nejsem ve spravnem aute. Ihned koukam na okolni chodniky a okna, zdali na me nebezi nekdo z kulovnici. Nastesti nikdo, tak zase poctive zmacku zamykani, zabouchnu a sviznym krokem jdu k "prave" zelene fabii a ujizdim pryc. Opravdu by chtel videt, kdyby dana fabie nemela imobilizer, zda-li by se podarilo nastartovat a odjet, a jak by asi kamarad koukal, kdyby se rano probudil a mel pred domem uplne jine auto. Naopak bych opravdu nechtel videt, kdyby me videl majitel a co by se asi delo kdyby pribehl k autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 tak to uz si druhy clovek...dokonce to bylo i v tv, dve modre fabie u tesca a borci si to taky spletli...ale v klidu, imobilizer ma kazdy fabca takze s tim neodjedes...jde to maximalne mechanicky otevrit..ale i tak ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 No prosím takže i u fabii se stala chyba. Kdysi jsem něco podobneho zažil u felicie (98) - taky jsem se dobyval do jineho auta - u řidiče to nešlo otočit kličkem tak jsem šel ke spolujezcovi a tam to šlo - byla tma a až když se rozsvitilo světlo vevnitř tak jsem zjistil že to neni naše auto - psal jsem tehdy do škodovky a odepsali že u tohoto typu se vždy vyrabějí 4ks stejných zamku - dveře + kufr ale neprozradili na co ten čtvrtý - a že tedy došlo k nějaké záměně. Toto se mi zda jako totalní blbost protože přeci musí kontrolovat jestli klič jde do všech zamku na autě a tak nemuže dojit k tomu že namontuji zamek z jiné sady. Prostě škodovka nechtěla přiznat že něco pos...... Pamatuji ale že tak asi před 4 roky se stahovala nějaka řada mercedesu na vyměnu zamku - i DO šlo otevřit více aut najednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Existuje určitý počet kombinací klíčů a holt max. 2x za 10 let se to v našem ústavu přihodí. Ti co se jim to stalo před tebou s tím byli dokonce na Nově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Existuje určitý počet kombinací klíčů a holt max. 2x za 10 let se to v našem ústavu přihodí. Ti co se jim to stalo před tebou s tím byli dokonce na Nově Ty kombinace to by mi bylo celkem jasne, ale neni mi dodnes jasne jakto že tehdy jsem odemknul cizi auto ale ne přes řidičové dveře ale jenom přes dveře spolujezce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 No třeba dokurvenej zámek po návštěvě spoluobčana tak jako u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 No prosím takže i u fabii se stala chyba. Kdysi jsem něco podobneho zažil u felicie (98) - taky jsem se dobyval do jineho auta - u řidiče to nešlo otočit kličkem tak jsem šel ke spolujezcovi a tam to šlo - byla tma a až když se rozsvitilo světlo vevnitř tak jsem zjistil že to neni naše auto - psal jsem tehdy do škodovky a odepsali že u tohoto typu se vždy vyrabějí 4ks stejných zamku - dveře + kufr ale neprozradili na co ten čtvrtý - a že tedy došlo k nějaké záměně. Toto se mi zda jako totalní blbost protože přeci musí kontrolovat jestli klič jde do všech zamku na autě a tak nemuže dojit k tomu že namontuji zamek z jiné sady. Prostě škodovka nechtěla přiznat že něco pos......Pamatuji ale že tak asi před 4 roky se stahovala nějaka řada mercedesu na vyměnu zamku - i DO šlo otevřit více aut najednout. Felicie? 4 ks zamku? dvere 2x paty dvere 1x a ten trvuj tajemnej ctvrtej ze by byl na vicku od hrdla nadrze jinak to video ze zprav na Nove tu nekde je, bylo to v Liberci u hypernovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 (editace) No prosím takže i u fabii se stala chyba. Kdysi jsem něco podobneho zažil u felicie (98) - taky jsem se dobyval do jineho auta - u řidiče to nešlo otočit kličkem tak jsem šel ke spolujezcovi a tam to šlo - byla tma a až když se rozsvitilo světlo vevnitř tak jsem zjistil že to neni naše auto - psal jsem tehdy do škodovky a odepsali že u tohoto typu se vždy vyrabějí 4ks stejných zamku - dveře + kufr ale neprozradili na co ten čtvrtý - a že tedy došlo k nějaké záměně. Toto se mi zda jako totalní blbost protože přeci musí kontrolovat jestli klič jde do všech zamku na autě a tak nemuže dojit k tomu že namontuji zamek z jiné sady. Prostě škodovka nechtěla přiznat že něco pos......Pamatuji ale že tak asi před 4 roky se stahovala nějaka řada mercedesu na vyměnu zamku - i DO šlo otevřit více aut najednout. Felicie? 4 ks zamku? dvere 2x paty dvere 1x a ten trvuj tajemnej ctvrtej ze by byl na vicku od hrdla nadrze jinak to video ze zprav na Nove tu nekde je, bylo to v Liberci u hypernovy Ještě mi tu chybí zámek na spínačce pod volantem I když to už je pátý kus, že Editováno: 6. Říjen 2006, autor: inya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 No prosím takže i u fabii se stala chyba. Kdysi jsem něco podobneho zažil u felicie (98) - taky jsem se dobyval do jineho auta - u řidiče to nešlo otočit kličkem tak jsem šel ke spolujezcovi a tam to šlo - byla tma a až když se rozsvitilo světlo vevnitř tak jsem zjistil že to neni naše auto - psal jsem tehdy do škodovky a odepsali že u tohoto typu se vždy vyrabějí 4ks stejných zamku - dveře + kufr ale neprozradili na co ten čtvrtý - a že tedy došlo k nějaké záměně. Toto se mi zda jako totalní blbost protože přeci musí kontrolovat jestli klič jde do všech zamku na autě a tak nemuže dojit k tomu že namontuji zamek z jiné sady. Prostě škodovka nechtěla přiznat že něco pos......Pamatuji ale že tak asi před 4 roky se stahovala nějaka řada mercedesu na vyměnu zamku - i DO šlo otevřit více aut najednout. Felicie? 4 ks zamku? dvere 2x paty dvere 1x a ten trvuj tajemnej ctvrtej ze by byl na vicku od hrdla nadrze jinak to video ze zprav na Nove tu nekde je, bylo to v Liberci u hypernovy Ještě mi tu chybí zámek na spínačce pod volantem I když to už je pátý kus, že Ja nevim jak presne funguje který zámek u felicie ale pokud si vzpominam tak v té odpovědi ze škodovky šlo o to že 4 kusy uplně identických zámku co se týče funkce. Bylo tami psane že pak je další zámek právě do víčka od nádrže ale ten je funkčně odlišný od dveřových a nevím jak už to popisovali dál. Ja jenom vzpominam že z te odpovědi vyplynulo to že existuji 4 zámky dveři. Tak jsem si řikal že jeden nějaký nahradní nebo tak něco ale to je asi blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.