bojler Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Aha, tak to jsem preskocil nekam, kde jsem nechtel byt. Omlouvam se za mystifikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Nazdarek. Tak po dovolené v chorvatsku má moje šedivka za sebou cca 2300 km. Spotřeba 5,3 l. Jsem na vysost spokojen. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-T Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 V 6. 3. 2019 na 19:39, Roska napsal: Viz. reakce a otázky v příbuzných tématech, nafta "cuká" sice méně ale je to tak(netuším zda-li zakládat nové téma zde), od cca 1200km do dneška, v AS ? prý je to v pohodě a nebo se to při jízdách neprojevilo, při delším rozhovoru AS přiznává že je to prostě "vlastnost" motoru, cukání v otáčkách 1600 - 2000 ot/min., je to jedno kde, řekl bych že je to v zásadě když má někdo lehkou nohu na plynu a lehce ubere-přidá-ubere tak to začne "cukat", dále když si motor při stejných otáčkách přidá výkon prostě prudce přidá prudce ubere a zase přidá, cuká to pěkně, i při tempomatu, při testovací jízdě v AS to servisák držel stále pod plynem a dělal že se to neprojevuje, prostě věděl co dělá, SW žádný není a pokud neseženu další min. 4 další, tak se tím a.s. nebude zabývat. Jsou dny kdy to neudělá nikdy a jsou dny kdy to cuká od 40km/h do 80, asi tak.R. Dobrý deň, tiež mám problém s "cukaním" pri udržiavaní konštantnej rýchlosti. Práve mi motor rozoberajú v AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Nemohu se nikde dopátrat jestli máš dsg nebo manuál. Mi to s dsgčkem necuká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.