Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

@wirer Můžu se zeptat, co všechno nakonec bylo potřeba udělat k dodělání té kontrolky potkávaček?

Teda pokud to není výrobní tajemství :D V té bitce o barvu kontrolky to nějak zapadlo :)

Rozobrat budiky, mierne ich poupravit, natiahnut 2 kable (jeden signal k BCM jednotke a jeden na ukostrenie. 

Vela foto nemam, no mozno budem menit farbu tak mozem nafotit. No kedy to bude, netusim

Ste mam dilemu nad farbou:

- oranzova (teraz) 

- biela (k farbe podsvitu a budikov

- zelena (k farbe parkovaciek na prepinaci svetiel) - bude asi problem trafit presnu farbu

Nejde použít ledky co jsi nahradil za bílé?

Ide, len si porovnaj kontrolku parkovaciek na prepinaci svetiel so zvyskom podsvietenia

To jsem nikdy vědomně neudělal, předpokládám nízká intenzita. 

Iny odtien

Ok, takže do budíků doplnit chybějící rezistor a LEDku (za mě zelenou :) , stejnou jako je na přední mlhovky) a dva kablíky a toť vše?

Pokud by se ti povedl i nějaký foto manuál, tak by to bylo super :)

Každopádně díky wirer :palec2:

• 4 týdny později...

Tak ako uz @brrrrm naznacoval v mojej teme, pri 33 336 km zacina nieco pekne :) a mal snad pravdu. Hejteri sa najdu urcite aj teraz, tak pocuvam. Resp. si precitam

010.jpg 011.jpg IMG_20171211_203609.thumb.jpg.43961f538d7db2290b58ba9cb61f8b0e.jpg 018.jpg 019.jpg

Farba kontrolky je presne ta ista ako na prepinaci. Vlastne som jeden obetoval :unsure:. Este je akurat midrny rozdiel v jase (svietivosti). To mozno upravim pri najblizsom projekte, ak mi to bude vadit ;)

Upraveno od wirer

• Autor

Zlatý chlapec. Už abys měl čas v Brně.

Podľa fotiek sa ťažko hodnotí jas, treba to vidieť naživo.. každopádne paráda! :palec2:

Tak tohle bych tam chtěl taky...

Skoda, ze zatial som neprisiel na to, ako vyrobit nejaky plug-in kit. Teda jedina moznost je zatial na vychode SK, pripadne ak pojdem niekedy smer Brno/Praha

Upraveno od wirer

Každý rok jezdíme do Lipt. Mikuláše za příbuznými a na dovču. Když tak se ozvu, i když to je z LM  k Tobě ještě kus cesty...

Upraveno od Heini

Ak budeš v LM, to už akoby si bol pred wirerovou bránou... :D po diaľnici nejaká hodinka cesty!

vuala. kto sa nudí, môže si prečítať takmer celý príbeh (aj s návodom)

http://wirer.sk/ledlowbeam/

Upraveno od wirer

Díky :palec2: 

Upraveno od Pavel M

ZELENÁ :palec:

Přidám můj postřeh, mám autodálkové na rapidu, kontrolku taky nemám, ale mám dokodováno aby automatické dálkové zůstali aktivní i po opětovném nastartování a tím  se mi kontrolka objeví v maxidotu když jsou světla aktivní, takže kontolku mám  a i podle toho poznám, že jsou světla aktivní, mohla by se rada hodit, budíky jsou defakto stejné pro obě auta.

@Petrzi Mohl bys vyfotit, moc nevím o čem mluvíš, ale pokud by to šlo řešit přes kódování, hodně lidem by to pomohlo si myslím. Navíc Fábia nemá automatické dálkové světla.

Upraveno od Martab

Kdyz mas ve vybave automaticke prepinani dalkovych svetel a to aktivujes, objevi se na spodni radku MaxiDOTu informacni ikonka (viz. foto).

Ano, muze to byt svym zpusobem kontrolka zapnutych svetel, ale jaksi ohnuta pres koleno.

Reseni wirera je jedinecny, obzvlast kdyz ji ma konecne zelenou :D. Jen kdyby to slo udelat bez fyzickeho zasahu...

IMG_6246.thumb.JPG.3c6acadff090586118ac30556ad8af21.JPG

Ano,  je to na fotce co dával Maverick, je bílá, ale jak říkám rozsvítí se mi vždy v maxidotu, což pro mě je dostačující.

Bohužel Fabia asistenta dálkových světel nemá, ale byla by to dostatečná náhrada.

Nemá, ale budíky jsou totožné, el. svazky podobné, podle mě by mohlo jít dokodovat i když senzor není, aby to jen při svícení ukazovalo.

Pochybujem, ze to nastavis. Auto nebude tak ci tak pravdepodobne vediet, cim svieti...pohladat mozem medzi sviatkami ak nezabudnem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.