Pavel M Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 @wirer Můžu se zeptat, co všechno nakonec bylo potřeba udělat k dodělání té kontrolky potkávaček? Teda pokud to není výrobní tajemství V té bitce o barvu kontrolky to nějak zapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 Rozobrat budiky, mierne ich poupravit, natiahnut 2 kable (jeden signal k BCM jednotke a jeden na ukostrenie. Vela foto nemam, no mozno budem menit farbu tak mozem nafotit. No kedy to bude, netusim Ste mam dilemu nad farbou: - oranzova (teraz) - biela (k farbe podsvitu a budikov - zelena (k farbe parkovaciek na prepinaci svetiel) - bude asi problem trafit presnu farbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 Nejde použít ledky co jsi nahradil za bílé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 Ide, len si porovnaj kontrolku parkovaciek na prepinaci svetiel so zvyskom podsvietenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 To jsem nikdy vědomně neudělal, předpokládám nízká intenzita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 Iny odtien Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 Ok, takže do budíků doplnit chybějící rezistor a LEDku (za mě zelenou , stejnou jako je na přední mlhovky) a dva kablíky a toť vše? Pokud by se ti povedl i nějaký foto manuál, tak by to bylo super Každopádně díky wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 (editace) Tak ako uz @brrrrm naznacoval v mojej teme, pri 33 336 km zacina nieco pekne a mal snad pravdu. Hejteri sa najdu urcite aj teraz, tak pocuvam. Resp. si precitam Farba kontrolky je presne ta ista ako na prepinaci. Vlastne som jeden obetoval . Este je akurat midrny rozdiel v jase (svietivosti). To mozno upravim pri najblizsom projekte, ak mi to bude vadit Editováno: 12. Ledna, autor: wirer 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Zlatý chlapec. Už abys měl čas v Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Podľa fotiek sa ťažko hodnotí jas, treba to vidieť naživo.. každopádne paráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Tak tohle bych tam chtěl taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 (editace) Skoda, ze zatial som neprisiel na to, ako vyrobit nejaky plug-in kit. Teda jedina moznost je zatial na vychode SK, pripadne ak pojdem niekedy smer Brno/Praha Editováno: 12. Prosinec 2017, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 (editace) Každý rok jezdíme do Lipt. Mikuláše za příbuznými a na dovču. Když tak se ozvu, i když to je z LM k Tobě ještě kus cesty... Editováno: 12. Prosinec 2017, autor: Heini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Ak budeš v LM, to už akoby si bol pred wirerovou bránou... po diaľnici nejaká hodinka cesty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 (editace) vuala. kto sa nudí, môže si prečítať takmer celý príbeh (aj s návodom) http://wirer.sk/ledlowbeam/ Editováno: 7. Květen 2018, autor: wirer 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 (editace) Díky Editováno: 15. Prosinec 2017, autor: Pavel M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 ZELENÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Přidám můj postřeh, mám autodálkové na rapidu, kontrolku taky nemám, ale mám dokodováno aby automatické dálkové zůstali aktivní i po opětovném nastartování a tím se mi kontrolka objeví v maxidotu když jsou světla aktivní, takže kontolku mám a i podle toho poznám, že jsou světla aktivní, mohla by se rada hodit, budíky jsou defakto stejné pro obě auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 (editace) @Petrzi Mohl bys vyfotit, moc nevím o čem mluvíš, ale pokud by to šlo řešit přes kódování, hodně lidem by to pomohlo si myslím. Navíc Fábia nemá automatické dálkové světla. Editováno: 18. Prosinec 2017, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Kdyz mas ve vybave automaticke prepinani dalkovych svetel a to aktivujes, objevi se na spodni radku MaxiDOTu informacni ikonka (viz. foto). Ano, muze to byt svym zpusobem kontrolka zapnutych svetel, ale jaksi ohnuta pres koleno. Reseni wirera je jedinecny, obzvlast kdyz ji ma konecne zelenou . Jen kdyby to slo udelat bez fyzickeho zasahu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Ano, je to na fotce co dával Maverick, je bílá, ale jak říkám rozsvítí se mi vždy v maxidotu, což pro mě je dostačující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Bohužel Fabia asistenta dálkových světel nemá, ale byla by to dostatečná náhrada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Nemá, ale budíky jsou totožné, el. svazky podobné, podle mě by mohlo jít dokodovat i když senzor není, aby to jen při svícení ukazovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Pochybujem, ze to nastavis. Auto nebude tak ci tak pravdepodobne vediet, cim svieti...pohladat mozem medzi sviatkami ak nezabudnem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.