Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pokud auto umí číst značky tak ano, jinak nové sklo, kamera, kabeláž + kódování + kalibrace -> řeší Lane Assist + automatické přepínání světel(dálkové / tlumené). Intelligent light assist = smartlight(= postupné zaclonění dálkových světel), nutné vyměnit ještě světlomety.

Vloženo (editace)

Dekuji za odpoved auto cte dopravni znacky jen pro predstavu kolik by to stalo nakodovat tedy ty assistenty

Editováno: , autor: Pawouk
Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Dodržuj pravidla fora!
  • o 3 týdny později...
Vloženo

ahoj, take by mě zajímalo tohle dodělání, mám adaptivní tempomat a čtení značek. Prosím o info. A případně zda byste někdo uměl dodělat i elektrické otevírání kufru

• o 1 rok později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Záleží na kameře za zrcátkem, pokud je "High" kamera
image.thumb.png.56d67d419dc6a2ea00f2ba1c50de2b57.png image.thumb.png.ec5f3510a7767b420df8abbb38786c6d.png

pak by to jít mělo.

Pokud je tam kamera jen pro FLA

image.thumb.png.5cbfdc8d3b91c00f670daf80958f6e6f.png

tak leda i s výměnou kamery (a čelního skla kvůli držáku nejspíše). Přesnější informace kdyžtak dá @ferda25. Adaptivní tempomat nepoužívá kameru, ten má vlastní radar v masce.

Editováno: , autor: Martab
Vloženo (editace)

Díky, již mám info přímo od Ferdy25, ale ještě počkám se zásahem. Nemám jistotu, jak to bude se zárukou. Nechci riskovat 5 let záruky.

Editováno: , autor: Jasson
  • o 5 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Ahoj všem,

jak jsem pochopil z komunikace,

tak Line assistant při kamaře a systému čtení značek lze dokodovat.

Mám vozidlo Superba L&K 140 KW 1/2016 avšak bez adaptivního temtomatu - co obnáší přestavba? Vyměna radaru, ovládání pod volantem a dokodování??

Vozidlo má Front assist....

Díky za reakci....

Editováno: , autor: Superbak1
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo
V 7. 8. 2017 na 20:11, ferda25 napsal:

Pokud auto umí číst značky tak ano, jinak nové sklo, kamera, kabeláž + kódování + kalibrace -> řeší Lane Assist + automatické přepínání světel(dálkové / tlumené). Intelligent light assist = smartlight(= postupné zaclonění dálkových světel), nutné vyměnit ještě světlomety.

jde jen nakodovat kdyz nemam bocni parkovaci cidla to nema vliv ? jinak cteni znacek mam , adaptivni temomat taky a kameru velkou za prednim sklem

• o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...