HK1982 Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Zdravím, Rád bych se zeptal, zda je možné mít adaptivní podvozek s orig. sportovními pružinami od Škodovky? Původně jsem si myslel, že je možné objednat sportovní podvozek a DCC do S3 Sportline. To není možné a nakonec mám DCC. Například Eibach prodává pružiny pro S3 4x4 DCC 206 kw. Nevím, jaké pružiny používá Skoda do svých sportovních podvozků, ale rád bych zůstal věrný Škodě a originálním dílům, kvůli záruce. Rozumím tomu, že pokud to Eibach dovede, bude asi možné, že to i zde půjde, ale máte s tím někdo zkušenost? Jak se k tomu staví autorizované servisy/Škoda samotná (bude s tím souhlasit?), pokud bych si objednal zkrácené pružiny od Škody a chtěl je namontovat. Je mi jasné, že tlumiče se trochu sníží, že se sníží světlá výška vozu, že se zmenší prostor mezi koly a podběhy a snad, že se a dojde lepšímu chování vozu, což je cíl. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 (editace) Pre teba zaujimave citanie aj s obrazkami...sice v Holandstine,ale prekladac to zvladne. https://www.skodaforum.nl/forum/i/eibach-pro-kit-verlaging-voor-je-superb-3.28526/page-4 Holandania to aj na DCC supu uplne bezproblemov,dokonca je sada od eibachu dostupna ako originalny diel priamo v sieti dealerov Skoda,takze kryte aj zárukou.Zvlastne,ze u nas o tom nemaju ani paru. Editováno: 19. Srpen 2017, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.