xpi3rr3x Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Zdravím, máte někdo zkušenosti s vzduchovým filtrem (vložkou do airboxu) K&N, BMC, nebo podobné? Zajímá mě, jestli to opravdu lépe jede a je nižší spotřeba jak udává výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Samotna vlozka do airboxu neudela vubec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Mám to v autě a jediné co jsem pozoroval je jinčí zvuk, takový mírně hlubší. Jinak přínos, že pokud v něm neuděláš díru tak ho budeš mít v autě napořád, při správném čištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 http://play.iprima.cz/autosalon/autosalon/autosalon-2016-50/test-vzduchovych-filtru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.