jardadzegr Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 čau lidi, nevíte někdo jestli se dájí sehnat nerezové lišty do masky na předfejs? něco podobného jako má Sup III.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 24. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 (editace) dík za tip, ale nic jsem tam nenašel.... Editováno: 24. Srpen 2017, autor: jardadzegr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 2 minuty hledani... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Tohle bych si na auto nedal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Slušnej "pumpa tuzing"...čím víc chromproužků, tím víc Adidas zřejmě 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 25. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Mike, dík za vyhledání. ALe já měl namysli nerezové plechy. dřive to vyráběl milotec, na 01 a f1 jsem to měl. Tyhle chromový pásky nic nevydržej.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 FL asi ještě není. Ale ta cena...to radši oželím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Nedorozumění, myslel jsem do spodního grilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 (editace) Ptal jsem se na to dealera a chrom lišta se součástí samotného grilu, který je jiný, než gril bezlištový. Takže souhlas. Ten bez má onen předěl hrubší. Takže buď to nebude k dostání vůbec, nebo jako neoriginální příslušenství, jako ty předface, co má v nabídce např. obautodíly.cz. Čímž potvrzuji, Aleši. Ale s tím, že ta chrom lišta samotná na obyč gril nesedí kvůli jeho hrubosti. Editováno: 31. Srpen 2017, autor: Zdenek Pastorek Edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Paráda, zajímavé, díky. Měl bys prosím ještě čísla dílů těch bočních lišt (28), které nejsou na obrázcích vidět? Zkusil bych se pak poptat, jak bych měl někdy cestu do CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Paráda, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Několik fotek pro inspiraci. Také jsem dříve kupoval od Milotecu.Bohužel zatím na O3 nic nedělají. Pásky na grilu vydrží tak 2 roky.Pak začnou oxidovat a hliníková vrstva jde do kelu. Šířka 3,5mm.Chce to použít při lepení fén,aby ve spodní části páska lépe okopírovala tvar.Drží perfektně..ani myčka je nesundá. Na F3 je mám dokonce třetí rok a jsou pěkné. Asi hodně záleží od jakého výrobce jsou. Spodní linka je 7mm s červeným polepem. Syn tam má orig.červenou profil lištu. Na zimní clonu jsem použil chrom folii nařezanou na cca 4mm proužky. Připadalo mi to bez toho,jako jedna velká díra do motoru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Pěkné, já to mám na Flll udělané jen zrcadlovou tapetou, která má podklad plastový a drží mi to na masce bez problémů. Šířka nastříhaných pásků je 7 mm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 15. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Super, přesně něco podobného jsem měl namysli. Heini, jakou tapetu konkrétně? pigo, kterej výrobce se ti osvědčil? nenapadá vás z čeho by šly udělat bílý proužky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 (editace) V 15.9.2017 na 21:00, jardadzegr napsal: Super, přesně něco podobného jsem měl namysli. Heini, jakou tapetu konkrétně? pigo, kterej výrobce se ti osvědčil? nenapadá vás z čeho by šly udělat bílý proužky? Dle mé zkušenosti jsou nejlepší tyto- https://tuning.autodoplnky.cz/chromove-listy/richter-chromova-samolepici-lista-uni-sirka-3-5mm-s2975860 Jsou sice dražší,ale s čičínou se to nedá srovnat.I když...netvrdím,že by někdo mohl mít ještě lepší,ale dlouhá léta používám právě tyhle.Dříve jsem je kupoval v ATU v Německu,ale dnes jsou tam neúměrně drahé. Jinak...jaké bílé proužky máš v představě? Pokud chceš dělat něco takového jako můj synek - viz- Tak je tam i odkaz na linky v bílé barvě - https://www.auto-doplnky.com/samolepici-ozdobne-prouzky-linky-a6550 Editováno: 18. Září 2017, autor: pigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Je to "falešné zrcadlo", samolepící tapeta, která imituje zrcadlo. Má tu výhodu, že lesklý zrcadlový povrch je na folii z tvrdého plastu. Koupil jsem u nás v krámu s tapetami. Metr cca 150 Kč a nastříháš si pásky, jaké chceš. Mám to na masce Fl, i Flll. Pokud mi to omlátí kamínky, vyměním proužek a fertig. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 19. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2017 dík za inspiraci. chtěl bych zkusit tu masku udělat do bíla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Tak jsem na to mrknul a celkem brutal ta cena za chrom lištu do spodního grilu na FL -> 806,95 Kč (5E0853768 2ZZ - pravá) + 806,95 Kč (5E0853768 2ZZ - levá) + 1024,27 Kč (5E0853551 2ZZ - středová) ´celkem 2638,17 Kč... Ceny jsou z Worldparts. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.