Publikováno Srpen 24, 20178 r čau lidi, nevíte někdo jestli se dájí sehnat nerezové lišty do masky na předfejs? něco podobného jako má Sup III....
Srpen 24, 20178 r Autor dík za tip, ale nic jsem tam nenašel.... Upraveno Srpen 24, 20178 r od jardadzegr
Srpen 25, 20178 r Autor Mike, dík za vyhledání. ALe já měl namysli nerezové plechy. dřive to vyráběl milotec, na 01 a f1 jsem to měl. Tyhle chromový pásky nic nevydržej..........
Srpen 31, 20178 r Ptal jsem se na to dealera a chrom lišta se součástí samotného grilu, který je jiný, než gril bezlištový. Takže souhlas. Ten bez má onen předěl hrubší. Takže buď to nebude k dostání vůbec, nebo jako neoriginální příslušenství, jako ty předface, co má v nabídce např. obautodíly.cz. Čímž potvrzuji, Aleši. Ale s tím, že ta chrom lišta samotná na obyč gril nesedí kvůli jeho hrubosti. Upraveno Srpen 31, 20178 r od Zdenek Pastorek Edit
Září 1, 20178 r Paráda, zajímavé, díky. Měl bys prosím ještě čísla dílů těch bočních lišt (28), které nejsou na obrázcích vidět? Zkusil bych se pak poptat, jak bych měl někdy cestu do CZ.
Září 10, 20178 r Několik fotek pro inspiraci. Také jsem dříve kupoval od Milotecu.Bohužel zatím na O3 nic nedělají. Pásky na grilu vydrží tak 2 roky.Pak začnou oxidovat a hliníková vrstva jde do kelu. Šířka 3,5mm.Chce to použít při lepení fén,aby ve spodní části páska lépe okopírovala tvar.Drží perfektně..ani myčka je nesundá. Na F3 je mám dokonce třetí rok a jsou pěkné. Asi hodně záleží od jakého výrobce jsou. Spodní linka je 7mm s červeným polepem. Syn tam má orig.červenou profil lištu. Na zimní clonu jsem použil chrom folii nařezanou na cca 4mm proužky. Připadalo mi to bez toho,jako jedna velká díra do motoru.
Září 10, 20178 r Pěkné, já to mám na Flll udělané jen zrcadlovou tapetou, která má podklad plastový a drží mi to na masce bez problémů. Šířka nastříhaných pásků je 7 mm...
Září 15, 20177 r Autor Super, přesně něco podobného jsem měl namysli. Heini, jakou tapetu konkrétně? pigo, kterej výrobce se ti osvědčil? nenapadá vás z čeho by šly udělat bílý proužky?
Září 18, 20177 r V 15.9.2017 na 21:00, jardadzegr napsal: Super, přesně něco podobného jsem měl namysli. Heini, jakou tapetu konkrétně? pigo, kterej výrobce se ti osvědčil? nenapadá vás z čeho by šly udělat bílý proužky? Dle mé zkušenosti jsou nejlepší tyto- https://tuning.autodoplnky.cz/chromove-listy/richter-chromova-samolepici-lista-uni-sirka-3-5mm-s2975860 Jsou sice dražší,ale s čičínou se to nedá srovnat.I když...netvrdím,že by někdo mohl mít ještě lepší,ale dlouhá léta používám právě tyhle.Dříve jsem je kupoval v ATU v Německu,ale dnes jsou tam neúměrně drahé. Jinak...jaké bílé proužky máš v představě? Pokud chceš dělat něco takového jako můj synek - viz- Tak je tam i odkaz na linky v bílé barvě - https://www.auto-doplnky.com/samolepici-ozdobne-prouzky-linky-a6550 Upraveno Září 18, 20177 r od pigo
Září 18, 20177 r Je to "falešné zrcadlo", samolepící tapeta, která imituje zrcadlo. Má tu výhodu, že lesklý zrcadlový povrch je na folii z tvrdého plastu. Koupil jsem u nás v krámu s tapetami. Metr cca 150 Kč a nastříháš si pásky, jaké chceš. Mám to na masce Fl, i Flll. Pokud mi to omlátí kamínky, vyměním proužek a fertig.
Říjen 4, 20177 r Tak jsem na to mrknul a celkem brutal ta cena za chrom lištu do spodního grilu na FL -> 806,95 Kč (5E0853768 2ZZ - pravá) + 806,95 Kč (5E0853768 2ZZ - levá) + 1024,27 Kč (5E0853551 2ZZ - středová) ´celkem 2638,17 Kč... Ceny jsou z Worldparts.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.