vejbuch Vloženo 26. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2017 Ahoj, nevíte proč je ta hadička v tom oblouku tak morka? Je orosena nebo cim by to mohlo byt? Predpokladam ze je to od klimatizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2017 Já to řešil před 14 dny na jiném foru, také mě to zarazilo, protože v Golfu VII ani i30 to nemám. Prý je to, jako když vyndáš studené pivo a hned se orosí. Tou hadičkou uvnitř jde chlad, z venku je horká a vytvoří se kapky. Nemáme to řešit, ty ,,levná " auta to tak mají :). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 26. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2017 Je to sání od klimačky, že je studená a rosí se je normální... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 Fyzika no. Ona to tak mají i drahá auta, nebo co si myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 Ty "drahá" piva co si kupuju v pivotéce, jsou taky orošená když je vyndám z lednice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 28. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 V pohodě díky měl jsem čas v Praze tak jsem zajel do servisu jen ať se na to mrkne, je to jak říkáte. Mě na tom jen zarážela ta bílá barva, ale po příjetí do servisu už to bylo jen mokré bez bílé barvičky, vypadalo to jak hlen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.