PitBull Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Ahoj, mám problém ohledně safe locku v kombinaci s dálkou. Mám komfort 3. gen. s dodělávanými dojezdy oken. Vše mi doteď fungovalo... Ale k problému. Po zamknutí auta dálkou (origo) se správně zavřou všechny dveře do safe locku, ale po zmáčknutí tlačítka zamknout na dálce do dvou vteřin se už safe lock nezruší. Tzn., auto je zamčené, ale dveře nejdou otevřít zevnitř. Pří použití klíčku v zámku dveří řidiče vše funguje správně - jedno otočení doprava = safe lock, druhé otočení doprava do 2 vteřin = auto zamčené a vnitřní kliky odblokované pro možnost otevření. Hledám nějakou spojitost, čím by to mohlo být a jediné nestandartní, co se událo bylo, že se mi vybila baterie. Možná je to jen shoda náhod, ale tento problém se mi datuje právě k této události. Zkoušel jsem znovu napárovat oba klíče, ale výsledek negativní :-( Netušíte, v čem by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 19. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2017 ...nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Podívej se do závad komfortu. Jestli tam něco není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 20. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2017 VAGem jsem to už projížděl, to jsem zapomněl napsat. Všechno čisté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Dioda safe-lock bliká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 21. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2017 (editace) ano, bliká. vše funguje normálně, v blocích naměřených hodnot se to taky chová standartně (testuju to podle DP).... jen prostě na druhé zmáčknutí dálky to nezruší ten safe lock. kdybych neměl děti a občas je nenchával v autě před krámem, tak jsem si toho asi ani nevšimnul a v zásadě bych to nepotřeboval. jenže je opruz to deaktivovat klíčem v zámku dveří... ještě, že ho nemám zaslepený. Editováno: 21. Září 2017, autor: PitBull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Dost zvláštní závada. Typ komfortní jednotky? Zkus odpojit baterii 10-15min počkat a zapojit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 22. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Vyřešeno! Díky za rady! Odpojení baterie pomohlo. Jinak typ komfortky - 799B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Ok super. Mechanická závada to podle popisu evidetně nebyla. Komfortka dost často nefunguje po k-line při manipulaci s baterii tudíž nějaký SW zásek. Poprosil bych Like na řešení. Díky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.