Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám problém ohledně safe locku v kombinaci s dálkou. Mám komfort 3. gen. s dodělávanými dojezdy oken. Vše mi doteď fungovalo... Ale k problému. Po zamknutí auta dálkou (origo) se správně zavřou všechny dveře do safe locku, ale po zmáčknutí tlačítka zamknout na dálce do dvou vteřin se už safe lock nezruší. Tzn., auto je zamčené, ale dveře nejdou otevřít zevnitř. Pří použití klíčku v zámku dveří řidiče vše funguje správně - jedno otočení doprava = safe lock, druhé otočení doprava do 2 vteřin = auto zamčené a vnitřní kliky odblokované pro možnost otevření. Hledám nějakou spojitost, čím by to mohlo být a jediné nestandartní, co se událo bylo, že se mi vybila baterie. Možná je to jen shoda náhod, ale tento problém se mi datuje právě k této události. Zkoušel jsem znovu napárovat oba klíče, ale výsledek negativní :-(

Netušíte, v čem by mohl být problém?

• Autor

...nikdo nic? :(

Podívej se do závad komfortu. Jestli tam něco není...

• Autor

VAGem jsem to už projížděl, to jsem zapomněl napsat. Všechno čisté...

Dioda safe-lock bliká?

• Autor

ano, bliká. vše funguje normálně, v blocích naměřených hodnot se to taky chová standartně (testuju to podle DP).... jen prostě na druhé zmáčknutí dálky to nezruší ten safe lock. kdybych neměl děti a občas je nenchával v autě před krámem, tak jsem si toho asi ani nevšimnul a v zásadě bych to nepotřeboval. jenže je opruz to deaktivovat klíčem v zámku dveří... ještě, že ho nemám zaslepený.

Upraveno od PitBull

Dost zvláštní závada. Typ komfortní jednotky? Zkus odpojit baterii 10-15min počkat a zapojit.

• Autor

Vyřešeno! Díky za rady! Odpojení baterie pomohlo. Jinak typ komfortky - 799B.

Ok super. Mechanická závada to podle popisu evidetně nebyla. Komfortka dost často nefunguje po k-line při manipulaci s baterii tudíž nějaký SW zásek. Poprosil bych Like na řešení. Díky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.