johnk Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Zdravím, jak vám toto funguje? Já mám pocit, kdykoliv to v menu klimy zapnu, že čelní sklo je pak vyhříváno nepřetržitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 docela bych si tipnul, ze je to popsany v navodu, koukals tam? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Pokud Climatronic vyhodnotí, že by mohlo dojít k zamlžení čelního skla, automaticky zapne vyhřívání čelního skla. Tuto funkci je možné aktivovat/deaktivovat v infotainmentu » Návod k obsluze infotainmentu, kapitola CAR - Nastavení vozidla. Nejsem si ale jisty, zda je tahle automaticka aktivace videt podsvitem diody nebo nejakym jinym upozornenim na aktivaci - TOHLE V NAVODU UVEDENO PROSTE NENI Z navodu se toho clovek moc nedozvi, obzvlast kdyz se @johnk ptal na neco uplne jineho. Pokud se Ti zda, ze to topi furt (sviti to furt?), tak to zkus deaktivovat a uvidis zda tam neni nahodou zavada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 26. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Kontrolka vyhrevu nesviti, ta sviti pouze pri manualnim zapnuti, ale na displeji v sekci "komfortni spotrebice" je videt "vyhrivani celniho skla" a to porad, kdyz je automaticka funkce zapnuta. Kdyz to v menu deaktivuji, tak to samozrejme nevyhriva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 26. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2017 před 3 hodinami, Drahosh napsal: docela bych si tipnul, ze je to popsany v navodu, koukals tam? v manualu neni nic, jen to, ze se tou volbou zapne automaticke vyhrivani celniho skla, na to nepotrebuji navod, kdyz se ta polozka v menu tak jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 pokud se sepne vyhřívání automaticky nikde se nic nerozsvítí. Ale je vidět, že část okna, která není vyhřívaná je zamlžená a zbytek ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 no, já to mám v climatronicu zaplé, ale v sekci komfortních spotřebučů jsem to nikdy neviděl a abych řekl pravdu, tak mi přijde, že to ani nefugnuje. V zimě se mi to mlží jak divé, stačí jen aby venku lehce poprchalo nebo bylo vlhko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 26. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Ted me napadlo, nejde nastavit jina citlivost cidla vlhkosti? *** Zmena citlivosti cidla vlhkosti *** Jednotka 08, v kodovani byte 14 zmenit na 08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 26. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2017 tak mi to nedalo a dal jsem na vagu měřené hodnoty a .... ze by vadne cidlo vlhkosti v zrcatku? mohl by mi prosim nekdo s vagem nacist hodnoty u sveho auta s climatronicem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 27. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Tak jsem nahodil zpět původní čidlo vlhkosti (bez deště a světla), pustil měřené hodnoty, ty byly také o cca dvě desetinné místa mimo, ale hodnoty se měnily, u toho prvního senzoru jsou hodnoty pořád stejné - asi vadné čidlo - jdu shánět nové. BTW se starým čidlem se výhřev předního okna spustí tak, jak má v závislosti na teplotě a vlhkosti, s tím vadným vyhřívá stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 a to že je to puštěné teda zjistím podle toho, že mi to napíše v komfortních spotřebičích jo? jinak ne? teda krom toho, že by se mi nemělo zamlžovat okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 27. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Jo, u mě to tak je, když se to samo zapne, je to vidět pouze v komfortních spotřebičích (tam jak je i klima a ukazatel spotřeby 0-1l/h). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Za mě musím říct, že to funguje bezchybně. Jak již zde bylo řečeno, nikde se nic nerozsvicuje. Zapnutí jde vidět v komfort.spotřebičích,viz. obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik71 Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Ahoj, ja mám opačný problém,, v menu climatronicu to mám zapnuté, ale mám pocit že to nefunguje. Keď sa mi začne zahmlievať čelné okno tak sa nič nedeje, až keď ručne zapnem tak potom už vidno že začalo vyhrievať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 30. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Tak opraveno, byl vadny senzor, resp. cast ktera posila udaje o teplote a vlhkosti. Novy senzor a vse ok, i klima zda se, ze klimatronik pracuje lepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Jak přesně vyhřívání čelního skla funguje? Chápu to dobře, že si v klimatizaci tuto funkci zapnu a vyhřívání se samovolně zapíná a vypíná dle senzorů? A nebo můžu ručně stisknout tlačítko pro vyhřívání a vyhřívá se stále dokud to nevypnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 1. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Ano, ale v případě, že se výhřev automaticky zapne, nelze ho tlačítkem vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Tak jsem to pochopil správně Jinak pokud budu parkovat převážně venku, předpokládám, že se vyplatí si za ohřev čelního skla připlatit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 To je pro mě drahý luxus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa... Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Je možné mít digi klimu a nemít čislo vlhkosti? (O3, style+) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Tak opraveno, byl vadny senzor, resp. cast ktera posila udaje o teplote a vlhkosti. Novy senzor a vse ok, i klima zda se, ze klimatronik pracuje lepe. Nemáš číslo dilu? Nebo kde to je?Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 24. Květen 2022 Sdílet Vloženo 24. Květen 2022 AHoj, setkal se nekdo s nefunkcnim vyhrevem celniho skla? I diagnostika to ukazuje. Je to jeden kousek, ktery zvazuji ke koupi, ale tohle je bubak. Prodejce to nezatajoval, ale nedokazi si predstavit co muzou byt priciny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 21. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2022 Zdravím,měl bych dotaz. Projel jsem manuál ale nikde jsem nenašel, zda když zapnu vyhřívaní čelního skla, tak musí být venku nějaká min. teplota? Auto mam krátce a včera jsem to zkoušel pustit (bylo 14st) a ani po 5min, když jsem na sklo šáhl bylo studené. Chci být na zimu připravený, tak zda to nemam rozbité?? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Ano, je tam několik podmínek, kde hlavní podmínkou je venkovní teplota, která musí být pod nulou snad? Nevím přesně tu prahovou hodnotu. Řešil jsem stejný problém. Dodělal jsem vyhřívané čelní okno, zapnul, ikonka svítila, okno se "zapnulo", ale neohřálo se. A pak v zimě jsem jej už vyzkoušet dokázal, bylo tuším pod nulou. Někdo mi ještě říkal, zda do toho nekecá senzor vlhkosti ještě, ale to nemám tušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Teplota není tak podstatná, evidentně se mi ohřev sepnul při nějakých 7°C - poznal jsem to podle proužků zamlžení na okrajích okna. Důležitá bude vlhkost vzduchu. Ad @k.o.c.i. - vyzkoušet zamlžením oken, dnes by na to mohlo být vhodné počasí. Nasedneš do studeného auta, vypneš topení a klimu. Za 30s máš zamlženo. Pak teda lze ověřit, jestli ohřev funguje. Zprvu je vidět čárka uprostřed a po bocích skla. Octavie jsem dost náchylné na provoz bez AC - dost se zamlžují. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.