Clerfayt Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 Vše o paketu pro špatné cesty. Jak OIII jezdí s paketem a bez něho. Vyplatí se? Je podvozek měkčí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 7. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 Ahoj, máte někdo zkušenosti s paketem pro špatné cesty? Pořídili by jste si ho znovu? Máte někdo zkušenost s jízdou s ním a bez něho? Je podvozek měkčí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Také mě zajímá zda někdo pořídil.... Rozdíly víme z konfigurátoru - jsou v pružinách, výšce vozu a samozřejmě kryty podvozku. Ale co v praxi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Tak tak. Konstatování, že jsou jiné pružiny je dost strohé. Ohledně krytů, předpokládám, že bohužel spodní lemy prahů zůstávají nezakryté. Bych byl rád vyveden z omylu :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Paket mám, ale nemám zkušenost s vozem bez paketu. A nejsem typ řidiče, který jezdí na hraně, tak žádné negativní poznatky také nemám. Máš pravdu, u mé O3 nejsou lemy prahů zakryty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Nezakryté lemy je škoda. A bohužel to tak má i scout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro9999 Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Mám paket pre zlé cesty na súkromnej 1,8TSi 4x4 Combi. Nakonfiguroval som si ho kvôli väčšej svetlej výške. Ak to porovnám so služobnou O3 2.0 TDI Combi (tiež DSG), prijde mi moje auto pohodlnejšie. Ale je to čiste subjektívne, lebo služobné je "služobné" a je to diesel. Najazdených mám 86000 a začínam mať pocit, že mi pérovanie niekedy vŕzga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 To vržou silentbloky u nápravy. Někde o tom psali ve světě motorů. Právě o to pohodlí mi také jde a světlá výška je dobrý bonus :-). S autem vymetu lecjakou cestu, takže ten paket považuji za přínos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Když S autem vymetu lecjakou cestu tak bych do toho paketu šel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Jdu do něho. Doufám, že to bude alespoň tak měkké jako standard u Fabie III (ta mě mile překvapila) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 S paketem jezdím už tři roky a jediný "problém", kterého jsem si všimnul, je větší náchylnost na boční vítr při vyšších rychlostech (na dálnici). Jinak žádný rozdíl při jízdě nepozoruji, ale jezdím normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Nevíte z čeho je ten spodní kryt? je to kompozit, jak píše výrobce, nebo obyč plastový výlisek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 a na co se asi ptám? nepotřebuni definici kompozitu. Napíšu dotaz ještě jednou. Je to z kompozitu, nebo obyč. výlisek z (pro méně chápavavé "z homogeního) plastu? U současné OII mam obyč výlisek. kompozit to není. tak mě zanímá jestli u PSC je něco lepšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 tak dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 (editace) Kompozit - tvrdý jako kámen už mi v zimě zachránil olejovou vanu když jsem trefil zmrzlou hroudu!!! Je to tady na foru myslím že pod kryt motoru. Editováno: 13. Říjen 2017, autor: kacer1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Paráda. Lepší než ten ocelový, co byl v OII scout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpmans Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 bohuzel neslo nakonfigurovat dohromady s DCC. Ta ochrana podvozku proti kamenum by se hodila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czermik Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Je tohle součástí paketu pro špatně cesty? Nebo proč tam mám tu modrou pruzinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Auto máš od nova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czermik Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Ne to nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Není to něco takovéhoto...?https://www.pruziny.info/zatezove-pruziny-skoda-octavia-scout--zadni-naprava,615.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 16. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 před 18 hodinami, Czermik napsal: Je tohle součástí paketu pro špatně cesty? Nebo proč tam mám tu modrou pruzinu? Nějaký vtip, ne? Součást paketu to rozhodně není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 To jsou klasické přídavné zátěžové pružiny, co si dávali na auta ti, kteří tahají neustále plný kufr např. na servisních vozidlech s nářadím, které je moc těžké a auto by tak stále sedělo na zadku. Dávali jsem ve firmě také na servisní auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turnov Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Ahoj. Přátelé nemáte někdo paket pro špatné cesty na 2.0 TDI 4x4. Potřebuji tu moji zvednout a nechci řešit podložkami. Rád bych "okopíroval" pera a tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr136 Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Zdravím, dokáže mi někdo říct zda na Octavii III 2018 combi obsahuje paket pro špatné cesty pouze jiné pružiny (vyjma plastů, ty nechci) ? Snažím se tuto informaci najít, ale nedaří se. Neměl by někdo číslo dílu? Jde mi o zvednutí auta, ale né cestou podložek. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.