virten Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Zdravím, mám takový dotaz. Mám v pronájmu pro zaměstnance Škoda pronajmutou F3 ve výbavě Style a v bližším výpisu výbavy je psané, že to má k corner light, avšak mě jaksi nefunguje . Je potřeba to nějak dodatečně aktivovat i když je to přímo ve výbavě, nebo dělám něco špatně? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Mne to fungovalo hneď jak som v predajni sadol do auta. Ale pozri nastavenia v Bolere/Swingu, mám taký pocit, že je tam možnosť Corner vypnúť/zapnúť, tak či to nemáš deaktivované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Nie je funkcia podmienena zapnutim svetiel na auto polohu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Nie, aj v polohe stretávačiek to funguje.. vtedy Corner dokonca funguje aj za slnečného dňa. Zatiaľ som prišiel na jedinú kombináciu, kedy Corner nefunguje. Ak sú svetlá a stierače v polohe AUTO a cez deň začne pršať.. po automatickom spustení stieračov sa po chvíli zapnú aj svetlá a práve vtedy Corner nefunguje. Fungovať začne až po zotmení alebo prepnutím svetiel do polohy stretávačiek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Ano, tak je to, a podle me to i tak dava smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 @brrrrm Corner v rádiu nezapneš/nevypneš. je to možné iba aktivovať/deaktivovať diagnostikou podmienky: - zapnuté stretávacie (môže byť aj cez polohu AUTO - rýchlosť do 40 km/h - vypnuté predné hmlovky - reaguje až od určitého uhla natočenia volantu ono niekedy môže byť uvedené v popisoch "hmlové svetlá s corner funkciou", no ak si to človek nepriplatí, nemusí to byť od výroby aktívne. teda diagnostika a skontrolovať stav (nastavenia) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palix91 Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 (editace) Ahoj, nechci základ nové téma a přišlo mi vhodné napsat to zde(nadpis odpovídá), zajímalo by mě, zda v případě, že chci aktivovat corner funkci, musí být na autě také mlhovky s corner funkcí. Asi dotaz zní hloupě, ale nikde jsem nenašel nic o tom, že by bylo potřeba měnit celý světlomet mlhovek, pouze informace o aktivaci. V případě FIII 2015, která nemá funkci Corner Light ji stačí tedy pouze aktivovat nebo je třeba měnit i samotné mlhovky, pokud ano, jaký to je díl? Moc děkuji Editováno: 3. Září 2020, autor: palix91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Ak to umoznuje verzia BCM,tak iba kodovanie.Hmlovka sa na to vyuziva ta povodna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palix91 Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Super, moc děkuji za info, na voze jsem již nechával zapínat HHC a funkčnost je bezproblémová, předpokládám, že možnost zapnutí Corner bude. Ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 F3 2015 mi v pohode funguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 a to mas mas novou fabku? jaky mas svetla? Nemas nahodou prisvicovani do zatacek v hlavnich svetlech? Ja jen abys porad nekoukal do mlhovek a ono nic :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 9 hours ago, palix91 said: Ahoj, nechci základ nové téma a přišlo mi vhodné napsat to zde(nadpis odpovídá), zajímalo by mě, zda v případě, že chci aktivovat corner funkci, musí být na autě také mlhovky s corner funkcí. Asi dotaz zní hloupě, ale nikde jsem nenašel nic o tom, že by bylo potřeba měnit celý světlomet mlhovek, pouze informace o aktivaci. V případě FIII 2015, která nemá funkci Corner Light ji stačí tedy pouze aktivovat nebo je třeba měnit i samotné mlhovky, pokud ano, jaký to je díl? Moc děkuji Pokud mas Fabii 3 a mas mlhovky, tak to jde aktivovat pres diagnostiku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palix91 Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 (editace) je to F3 před FL, světla jsou s LED denním svícením takové ty s tím zkosením u masky chladiče :D jak poznám jestli to má přisvicování v hlavních světlometech? Mlhovky jinak na autě jsou. Editováno: 4. Září 2020, autor: palix91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Tak pokud mas před FL tak je corner jen v mlhovkach.. takže musi být splněny podmínky viz výše co zmiňoval wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Ja som si to na F3 MR2016 aktivoval cez android aplikáciu Carista a funguje to prerfektne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertas Vloženo 17. Března Sdílet Vloženo 17. Března Pozdravujem vas Fabiaci. Nasiel by sa tu niekto z okolia ZV, BB, kto vie co robi /ked to robi/ a spojazdnil mi corner v mojej Fabke? Fabia III kombi r.v. 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.