Panel 559 Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Ahoj prosím o radu mám fabii 1.4mpi rv 2003 a dnes při jízdě se mi rozsvítila kontrolka servo řízení to ale fungovalo normálně stěrače jely na maximum nesly vypnout a svítily mi všechny blinkry nevyply se ani po vytáhnutí klíčku ze zapalování pomohlo až odpojení baterie na cca 5 minut pomohlo od tý doby 100km a v pořádku co by to mohlo být ? Nejdřív jsem si myslel že odešla komfortní jednotka ale po odpojení baterie zatím dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Ahoj já bych mrkl Vagem a pak taky na elektrický svazek na levém nosníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrko Vloženo 19. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2024 Zdravím, mám stejný problém. Jak to tenkrát dopadlo? Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2024 Dotyčný tady byl naposledy před rokem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.