marian.marcin Vloženo 13. Duben 2020 Sdílet Vloženo 13. Duben 2020 Určite nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 13. Duben 2020 Sdílet Vloženo 13. Duben 2020 však já myslel, že se tady řeší seriový výfuk, respektive střílení RS230 preFL a nestřílení FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky3333 Vloženo 13. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2020 Jaj ano riešilo sa to strieľanie pri preradení zabudol som..výfuk je komplet séria len downpipe sa vymenila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeli13 Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 (editace) Měl jsem půjčenou po FL (230k) 2018, 6st DSG, sériový výfuk a prděla při zátěži úplně stejně jako RS230. Editováno: 14. Duben 2020, autor: jeli13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Tak ji asi neumím zatížit [emoji3] Ne vážně, to mě zajímá, je tady někdo komu střílí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OOO Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Ja som skusal tehlu na plyne do kopca, z kopca, launch s plnym autom, s prazdnym a ani jeden prdik do vyfuku. Mozno tam v tom case uz montovali OPF a ani o tom neviem, ale to sa mi nechce verit, skor to bude nejaka optimalizovana mapa v RJ, mozno s ohladom na ekologiu a spotrebu. Aj ked co si spominam, tak skoda ma tieto prechodne fazy zvlastne nastavene, ked do Octavie 2 RS zacali montovat CR TDI este tesne pred FL (co bolo celkom pochopitelne, ze sa chceli co najskor zbavit PDcka), interier tam uz bol FL vratane volantu, ale zvonku este pred FL (opravte ma ak sa mylim, ale to som uz OT) Namatkovo, I30 N a Mkove bavory tiez akusticky celkom utrpeli po instalacii OPF. BTW: MY 04/2018 s DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Né, troufnu si s jistotou tvrdit, že tím to opravdu není a RS FL 230 prostě v serii nestřílí, ať už s DSG či bez. Nemusíš se bát, opravdu ti tam OPF bez tvého záměru nikdo nedal :). Osobně si myslím, že žádný CHHA nemá OPF, protože ten přišel až s novějším motorem který už je pouze přímovstřik a nikoliv kombinace FSI+MPI tudíž motory DKFA respektive DLBA u RS245. Já mám 6/17 DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeli13 Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 (editace) Tak nevím, koukám po FL 169 KW právě kvůli tomu zvuku a tohle mě teda mrzí... V jedné recenzi na RS245 jsem slyšel, že slabší (FL 230) pořád DSG fart má. Když jsem to i na vlastní uši slyšel, tak jsem právě RS245 kvůli absenci fartu vyřadil. Koukal jsem i tady na fóru ohledně porovnání obou motorů, a starší 220/230 vychází na pružné zrychlení citelně líp... No nic, tak budu muset hledat kousek co prdí. ;) Editováno: 15. Duben 2020, autor: jeli13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 (editace) Jediná která to dělá, je podle mého RS230 předfacelift s DSG. Tím to z nabídky ŠA hasne. Rozhodně jsem tedy nejezdil všema MR a všeobecně verzema takže s jistotou to říct nedokážu, jsou tu ale i ostatní co by mohli přispět do diskuze, třeba mě napadá @Mili9 a někdo z úpravců třeba Petr @motorpower by taky mohl vědět proč tomu tak je.. Editováno: 15. Duben 2020, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeli13 Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 (editace) Není to zrovna ideální, ale našel jsem jedno video s FL 169 kw co prdí, zvukově to není zrovna hitparáda ale na ukázku to stačí. Čas 1:20, poté záběr na výfuk. Nemyslím si, že by zrovna tohle auto mělo jiný výfuk. Jinak se mi zdá, že i auto, co jsem měl půjčené mělo DSG fart tišší než RS 230. Doufám že tu nešířím nějaký dezinformace a hoaxy. ;) Ještě tedy otázka jestli není zvuk ve videu přidaný... https://youtu.be/PCHDCBf_C1A?t=80 Editováno: 16. Duben 2020, autor: jeli13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Hele koukal jsem na to video, z dálky to víceméně slyšitelný není a při záběru z výfuku je patrný jen to, že nějaký slabý prdnutí tam být může ale venku to slyšet není. Kdo z nás natáčel zvuk výfuku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.